Obavijesti

Show

Komentari 28

Pobjednik showa 'Rap Camp' je Prga: 'Nisam uopće očekivao'

Pobjednik showa 'Rap Camp' je Prga: 'Nisam uopće očekivao'
28

Pobjednik Luka Prgić Prga dobio je ugovor s JoomBoosom u vrijednosti od 100.000 kuna, pobjedničku statuu i snimanje triju autorskih pjesama. Proglašenje pobjednika bilo je u zagrebačkom klubu Opera

VIDEO

Pobjednik prvog hrvatskog hip-hop talent showa “Rap Camp” je Luka Prgić Prga. U finalu su bili još i Nikola Raspolić Prikola i Adrijan Šimunaj ASH. 

- Ne mogu ovo opisati. Sutra ću tek biti svjestan što se dogodilo - rekao je Prga koji se nadao pobjedi, ali ju nije očekivao.

Pobjednik je dobio ugovor s JoomBoosom u vrijednosti od 100.000 kuna, pobjedničku statuu i snimanje triju autorskih pjesama. Proglašenje pobjednika bilo je u zagrebačkom klubu Opera. 

Plesačica je otvorila finale, a nakon nje na pozornicu su se popeli Marin Ivanović - Stoka (38) i Fil Tilen (31) koji su pjevali pjesmu S.O.S., rap hit koji je najavio 'Rap Camp'. Potom je Stoka na oduševljenje publike pjevao pjesmu 'Don Stoleon'.

- Dobra večer ekipa - rekao je Stoka pa zapjevao još jedan svoj hit 'Spremni za rat'.

Na pozornicu su se popeli Nika Zorjan i 8Rasta9 koji su pjevali 'Apokalipsu', koju je publika pjevala s njima u jedan glas. Nakon njih nastupila je plesna skupila Hip Hop House Zagreb. Outsider Team izveo je pjesmu 'Second Hand', u čijem je spotu glumila Kristina Mandarina.

- Brutalna je atmosfera. Imam pozitivnu tremu - rekao je Prga prije nego što su pustili video koji prikazuje njegov put kroz natjecanje. Nakon što je Prga otpjevao svoju pjesmu 'Prava ljubav', njegov konkurent i finalist ASH rekao je da se osjeća fantastično.

- Hvala što ste tu. Rap Camp je bio predivno iskustvo - rekao je ASH. 

Ispred Opere prije početka spektakla skupila se 'hrpa' ljudi, među njima i Stela, djevojka finalista Luke.

- Svi smo jako uzbuđeni, jedva čekamo da sve počne. Finalisti su uložili veliki trud u ovo - rekla nam je.

Ispred kluba smo zatekli i finaliste koji su nam otkrili kako imaju pozitivnu tremu i da se osjećaju super. Sva trojica su nam rekla kako nisu očekivali da će dogurati do samog finala.

Na najluđi tulum u gradu stigli su i najpoznatiji youtuber Baka Prase. Osim njega, tu su i youtuberi Saamo PetraaTheSikrt8rasta9xnikx2xSvenkyBruno Lukić10fichoDoris Stanković, Marco Cuccurin te Magic Leon.

Dugoočekivani tulum bio je pod voditeljskom palicom Ivana Vukušića i Nike Zorjan, a cijelu večer 'začinio' je reper Mili koji je osvojio cijelu regiju hit pjesmom 'Loca' i 'Grmi'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

21:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu