Obavijesti

Show

Komentari 44

Sve mu je bolje i želja mu je da dobije dijete sa svojom Lidijom

Sve mu je bolje i želja mu je da dobije dijete sa svojom Lidijom
5

Mate Mišo Kovač u bolničkoj sobi leži sam i stanje mu se nakon krize poboljšava. Liječnici kažu da bi morao uskoro ići u toplice na rehabilitaciju. Uz njega je supruga

VIDEO

Mišo Kovač (70) u nedjelju poslijepodne primljen je u KBC Zagreb zbog slabosti, probavnih smetnji i slabog apetita. Stanje mu je stabilno.

- Bolje mu je nego posljednja dva dana. Vjerujem da će iz bolnice uskoro u toplice na trotjednu rehabilitaciju - kaže dr. Vedran Čorić, kardiokirurg koji mu je prošlog mjeseca ugradio trostruku premosnicu nakon srčanog udara. 

Mišo će sigurno biti u bolnici barem do kraja tjedna zbog pretraga jer njegovi najnoviji zdravstveni problemi nisu zbog operacija srca i upaljenog čeljusnog živca. Liječnici će ga pokušati ojačati, ali najprije mora početi jesti. Sam je u sobi kako bi imao mir. Mišo kaže da mu je to sad najpotrebnije kako bi mu se podignuo imunitet i vratila snaga. Zato se i vratio u bolnicu.

- Nikad nisam lagao svojoj publici, pa neću ni sad: istina je da sam vrlo slab i da ne mogu stajati na nogama, da ne mogu pošteno ni govoriti, a kamoli pjevati. Borim se za život i oporavak svim snagama, a da bih opet pjevao, moram živjeti i sve ovo preživjeti - rekao je Kovač Večernjem listu. 

Stanje srca i krvnih žila nakon operacije mu je dobro, a rana mu se nije inficirala. Smiju ga posjećivati samo kći Ivana (32) i supruga Lidija (39), koja bi više od svega željela imati dijete s Mišom. I pjevaču je to najveća želja, a Lidiju naziva ženom s kojom će biti do kraja života.

Da mi nema moje Lidije i Ivane, teško bih ovo preživio...

Supruga Lidija uz Mišu je tijekom prošlog boravka u bolnici, nakon operacija srca i upaljenog čeljusnog živca, bdjela 13 sati na dan.

- I tako 31 dan. Da mi nema nje i kćeri Ivane, teško bih to preživio - rekao je Mišo. 

Kralj domaće estrade zahvalio se i liječnicima, medicinskom osoblju u bolnicama KBC Zagreb, Sveti Duh i KB Dubrava, te svim ljudima i kolegama koji su mu slali poruke potpore tijekom proteklih mjesec i pol dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski