Obavijesti

Show

Komentari 0

Sve o pripremama Leta 3 za spektakl, donosimo i detalje iza kulisa Eurosonga te grupi Riva

Sve o pripremama Leta 3 za spektakl, donosimo i detalje iza kulisa Eurosonga te grupi Riva
3

Imamo jako malo vremena za odmor i razonodu. Jedva čekamo da ispadnemo pa da popijemo pivu, rekli su nam dečki iz Leta 3

VIDEO

Ajmo, momci! Korekcijom i samo korekcijom do perfekcije, bodri svoje Letovce Zoran Prodanović Prlja (58). Ne daju se riječki dečki. Otkad su se prije tjedan dana "teleportirali" na zlatnom traktoru u Liverpool, neumorno vježbaju "Mama kupila traktora. ŠČ!". Toliko da nemaju vremena ni prođirati se malo gradom Beatlesa. I okrijepiti se kojim pivcem.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

let 3 u kratkim suknjama 01:25

- Imamo jako puno proba, intervjua, raznih obveza vezanih za koreografiju i režiju ne bismo li naš nastup prilagodili ovoj golemoj pozornici - javio nam se Damir Martinović Mrle (61) iz grada Beatlesa i dodao:

- Zato imamo jako malo vremena za odmor i razonodu. Jedva čekamo da ispadnemo pa da popijemo pivu.

Jer kako su nam dečki neki dan rekli, ne opterećuju se finalom. Sve o Eurosongu pročitajte u ponedjeljak u posebnom prilogu u tiskanom izdanju 24sata.

Pobjeda grupe Riva na Eurosongu

'Znam da mi nećeš vjerovati, ali sanjala sam da si pobijedila', rekla mi je mama Marija. Nije se usudila meni to reći jer joj je izgledalo nemoguće, rekla je bratu i tati, ali ona je sanjala da mi pobjeđujemo, otkrila nam je 2019. Emilija Kokić (54).

Grupa Riva jedina je hrvatska pobjednica na pjesmi Eurovizije. S "Rock Me" su pobijedili 1989. u Lausannei. Završili su s nastupom i puni adrenalina krenuli u back stage. Njihov nastup bio je zadnji, sjeli su i čekali da počne glasovanje.

Ivanka o karijeri, projektima i Eurosongu: 'Mrle je rastrgan, ali ja sam mu velika potpora'
Ivanka o karijeri, projektima i Eurosongu: 'Mrle je rastrgan, ali ja sam mu velika potpora'

Oliver je dvaput htio ići na Eurosong

Prvi put tadašnja Jugoslavija sudjelovala je na Eurosongu sad 1961. u francuskom Cannesu, s pjesmom “Neke davne zvezde”, koju je pjevala Ljiljana Petrović. S pjesmom Jože Privšeka i Miroslava Antića osvojila je osmo mjesto. Ljiljana je pjevala u Malom Lošinju 1960., gdje ju je zapazio direktor diskografske kuće Jugoton. Tad je bila anonimna pjevačica iz Novog Sada, ali se probila na vrh domaće zabavne glazbe. Krajem sedamdesetih povukla se s estrade. Vice Vukov natjecao se dvaput, s “Brodovima” 1963. i s “Čežnjom” dvije godine kasnije. Pjevali su i Tereza Kesovija, Krunoslav Slabinac, Zdravko Čolić, Korni grupa, Ambasadori, Vlado Kalember i Izolda, Doris Dragović... Morski vuk, Oliver Dragojević, na Euroviziju pokušavao je otići - dvaput. Nije uspio, ali pjesme koje je tad otpjevao zauvijek su ostale hitovi. Prvi put je to pokušao 1988., kad je Jugovizija bila u Ljubljani, a s pjesmom “Dženi” zauzeo je drugo mjesto. 

Šibenik: Oliver Dragojevi? i grupa Dupini održali su koncert na tvr?avi sv. Mihovila
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.