Obavijesti

Show

Komentari 2

Sve za smijeh: Podigla haljinu i pokazala 'bapske' bijele gaćice

Sve za smijeh: Podigla haljinu i pokazala 'bapske' bijele gaćice
6

Kathy Griffin (51) trčala je po pozornici i grlila pjevačicu Gloriju Estefan. Nakon što je podigla haljinu i pokazala vrećaste gaćice, pjevačica je bila šokirana prizorom

VIDEO

Glumica je tijekom dosadašnjih gostovanja u televizijskim showovima redovito šokirala gledatelje i publiku svojim stand-up nastupima, a britanski mediji pišu kako je Kathy Griffin (51) ovaj put otišla predaleko. Tijekom nastupa na Hard Rock Liveu! u Semiole Hard Rock hotelu i kasinu u Hollywoodu pojavila se u haljini leopard uzorka koju je u jednom trenutku podigla u zrak i pokazala svoje 'bapske' gaćice.

Pjevačica Gloria Estefan, koja je u tom trenutku stajala s njom na pozornici, nije mogla vjerovati što se događa.

Glumica najpoznatija iz serije 'Odjednom Susan' pokazala je da se može pohvaliti vitkom figurom koju duguje pomoći plastičnog kirurga. Trčala je po pozornici i grlila se s Glorijom.

U travnju je debitirala pojavljivanjem u svom novom night talk showu u kojem nema gostiju iz javnog života.

- Moja 91-godišnja majka alkoholičarka će biti u njemu. U potrazi sam za ljudima iz stvarnog života koji mogu otvoreno govoriti i ne moraju se brinuti da će zbog toga biti otpušteni - rekla je Kathy.

Iza nje je jedan propali brak, 2001. godine udala se za Matthewa Molinea od kojeg se rastala pet godina kasnije. Trenutačno je u vezi s18 godina mlađim dečkom kojeg je upoznala na festivalu vina i hrane.

- Trudila sam se skrivati svoju vezu. On je normalan muškarac koji radi normalan posao. Ne zanimaju ga svjetla reflektora i meni se to sviđa - otkrila je jednom glumica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin