Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
30 komentara

Sve zbog Miše Kovača: Došao iz Stuttgarta samo da ga vidi

Darovao je bolnici 100.000 kuna, a to je pozamašan novac. Mišo voli nas i mi njega, legenda je i uvijek je imao veliko srce, kaže Mišin obožavatelj Križan Čepernić

Foto: Pixsell/Privatna arhiva
30 komentara

Kad on raširi ruke i narod počne pivati, svi prijeđeni kilometri se isplate, rekao nam je Križan Čepernić. Iz Stuttgarta je došao u Hrvatsku samo radi večerašnjeg koncerta Mate Miše Kovača (77). Karte je kupio čim su puštene u prodaju i odmah kontaktirao prijatelje da svi odu zajedno.

Foto: privatni album

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ništa mi za njega nije teško. On je legenda. Nisam planirao doći na Brač prije Nove godine, ali onda sam čuo da Mišo ima koncert. Promijenio sam planove i došao nekoliko dana ranije, samo tako, da u Splitu mogu biti dio showa - objašnjava. Zna svaku Mišinu pjesmu i prijatelji ga zadirkuju da je najveći obožavatelj. Na njegovu je koncertu bio nekoliko puta.

Novo mesto | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

- Naravno da sam ga išao slušati kad je prije koju godinu bio u Njemačkoj, na Hrvatskoj noći. Ali nekako je drukčije kad je doma u Splitu. Izličit će mi i dušu i tilo. Ne žalim uopće što sam došao - kaže Križan. Pogodila ga je vijest o smrti Olivera Dragojevića i odlučio je da više neće propuštati koncerte velikih hrvatskih izvođača.

Novo mesto | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

- Još nam je samo Mišo ostao. On voli nas i mi njega - rekao je. Oduševio se saznavši da je Mišo novac od prodanih ulaznica donirao splitskoj bolnici za kupnju defibrilatora.

Novo mesto | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

- Pa 100.000 kuna je pozamašan novac, ali naša legenda uvik je imala veliko srce i humanitarnu notu. Valjda ga ljudi zato i obožavaju - zaključio je.

Naši partneri pišu
Message