Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
51 komentara

Svećenik o Celine Dion: Bebe oblači u lubanje, sotonistica je

Na dječju odjeću je stavila simbole sotonista. Tri šestice su brojevi koji se stoljećima povezuju sa sotonom. Odjeća nije primjerena za odrasle, a kamoli za djecu, kaže svećenik

Foto: Profimedia/Promo
51 komentara

Glazbena diva Celine Dion (51) optužena je da je sotonistica nakon što je lansirala svoju liniju za dječju odjeću pod nazivom 'CELINUNUNU'. 

Celine Dion discusses new world tour as she appears on Jimmy Kimmel Live! | Autor: NIPI Foto: NIPI

Na internetskoj stranicu svoju kolekciju predstavila je kao unisex odjeću koja oslobađa djecu od tradicionalnih uloga dječaka i djevojčica te im omogućuje da rastu s vrijednostima jednakosti i slobode. 

Foto: Promo

Brojni pratitelji na društvenim mrežama, ali i jedan svećenik točnije egzorcist optužio je pjevačicu da je sotonistica te da priziva demone. Cijene majica kreću se između 350 i 450 kuna, a za jaknu kupci će morati izdvojiti oko tisuću kuna. 

Foto: Promo

- Osim što je odjeća izuzeto ružna, moram priznati da je i uznemirujuća. Beba koja nosi majicu na kojoj je lubanja. Jakna izgleda kao vreća za smeće. Na nekim majicama vide se i oči iluminata. Ovo je sotonistička dječja kampanja - otkrio je svećenik u intervjuu za National Catholic Register. 

Foto: PA/PIXSELL

Svećenik je Dion optužio da na majicama indirektno prikazuje okultne simbole, a jedan par tajica na sebi ima broj tri, a drugi šest. 

VOLI 16 GODINA MLAĐEG? Celine šokira: Vidno mršavija 'paradira' polugola s plesačem

- Ovo je simbol sotonizma. Tri šestice su brojevi koji se stoljećima povezuju sa sotonom. Odjeća nije primjerena za odrasle, a kamoli za djecu - dodao je svećenik. 

Celine Dion and Pepe Munoz out in Paris | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

Vjerni pratitelji su na odjeći našli i skrivena slova HO što je, prema njihovom mišljenju, istoznačnica za ku*va, prostitutka, žena sumnjivog morala, skitnica... 

POGLEDAJTE VIDEO:
Sve ljubavi Jennifer Lopez...

UVIJEK ĆE BITI SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Naši partneri pišu
Message