Obavijesti

Show

Komentari 0

Svi muškarci u životu nevoljene princeze srca

Svi muškarci u životu nevoljene princeze srca
3

Među brojnim ljubavnicima koje je imala Lady Di navodno su španjolski kralj Juan Carlos, slavni roker i pjevač Bryan Adams i John F. Kennedy Jr.

VIDEO

Prvi Dianin ljubavnik bio je njen tjelohranitelj Barry Mannakee, s kojim je navodno bila od 1985. Mannakee je 1987. poginuo u još nerazjašnjenoj motociklističkoj nesreći. Diana je zatim na skijanju u Klostersu počela višegodišnju aferu s kapetanom, a poslije i majorom Davidom Waterhouseom. Prvi veliki skandal "princeze srca" izazvale su snimke "gugutavoga" telefonskog razgovora iz 1989. s prodavačem automobila Jamesom Gilbeyem.
Ljubavnici su joj bili i konjički kapetan James Hewitt, trgovac umjetninama Oliver Hoare, ragbijaš William Carling, kardiokirurg Hasnar Khan, pjevač Bryan Adams, a navodno i španjolski kralj Juan Carlos te John F. Kennedy Jr. Činilo se da je 1997. konačno našla pravu ljubav u naručju playboya i nasljednika londonske robne kuće Harrod's Dodija al-Fayeda.

DIANA: POGINUT ĆU U PROMETNOJ NESREĆI
U knjizi “Kraljevska dužnost” Dianin batler Paul Burell tvrdi da mu je u listopadu 1996., dva mjeseca nakon razvoda, poslala pismo u kojem predviđa da će uskoro poginuti u automobilskoj nesreći, nakon čega će se Charles moći ponovno oženiti. Panično se bojala da će joj pokvariti kočnice i mislila je da je prisluškuju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin