Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
162 komentara

Svi na Bundek: Joksimović je potvrdio nastup na Rujanfestu

Uz najavljene nastupe Jelene Rozge, Miše Kovača, Crvene Jabuke i Zabranjenog pušenja, Rujanfest postaje prava glazbena poslastica u rane jesenske dane

Željko Hladika/PIXSELL
Foto: Željko Hladika/PIXSELL

Nakon zapaženog nastupa na ovogodišnjem Eurosongu Željko Joksimović ponovno se vraća u Zagreb kao gost ovojesenskog Rujanfesta koji se na Bundeku održava od 13. – 23. rujna. Hitovi poput 'Nije ljubav stvar', 'Lane moje', 'Ljubavi', 'Leđa o leđa' ponovno će zapaliti zagrebačku publiku. Uz već najavljene nastupe Jelene Rozge, Mate Miše Kovača, Crvene Jabuke i Zabranjenog pušenja, Rujanfest postaje prava glazbena poslastica u rane jesenske dane. 

Željko Joksimović na ovogodišnjem je Eurosongu zauzeo visoko treće mjesto i tim je plasmanom postao jedan od najboljih autora ovog prstižnog glazbenog natjecanja. Njegovi su hitovi 'Lane moje', 'Lejla' i 'Oro' prijašnjih godina također zauzimali visoke pozicije. Njegova profesionalna glazbena karijera započinje u ranom djetinjstvu, a s 12 godina postaje pobjednik glazbenog natjecanja u Parizu kao prvak u sviranju harmonike. Albumom naziva 'Broj IV' iz 2005. godine predstavlja veliki pomak u njegovoj karijeri. Željko je vrlo uspješan kompozitor i filmske glazbe. Sa deset izdanih albuma i velikim opusom filmske glazbe jedan je od najznačajnijih regionalnig glazbenika i autora. 

Peti po redu, ovogodišnji zagrebački Rujanfest biti će ujedno najveći i najbogatiji do sada. 

- Ovogodišnji Rujanfest u svojem petom izdanji donosi najbogatiji program i gastro ponudu. Zagrebu donosimo vodeću godišnju manifestaciju na kojoj očekujemo rekodan broj posjetitelja. Zajedno s brojnim izlagačima i izvođačima podigli smo kvalitetu ponude i usluge, te vjerujemo kako će posjetitelji to i prepoznati - izjavio je organizator Rujanfesta Darko Tuček iz Fest d.o.o.  

Manifestacija će se održati na čak 25 pozornica, a očekuje se da više od 200 izvođača i performera u jedanaest dana privuče čak 300,000 posjetitelja čime Rujanfest postaje jedno od najvažnijih gospodarskih i zabavnih događanja u Hrvatskoj. Noviteti ovogodišnjeg Rujanfesta su kuća hrvatskih rakija Rakijarnica s bogatom ponudom rakija i odličnim glazbenim programom, te Maredo kuća koja predstavlja jedan od najpoznatijih zagrebačkih restorana, a svoje će goste oduševiti vrhunskom hranom i nadaleko poznatim tamburašima. Ulaz na Rujanfest, brojne gastro kuće i večernje koncerte je slobodan do 19h , a od 19h naplaćuje se simboličnih 15 kuna.

Naši partneri pišu
Message