Obavijesti

Show

Komentari 64

Svi na krvnu plazmu: 'Vampirski face lifting' zaludio je Hrvatice!

Svi na krvnu plazmu: 'Vampirski face lifting' zaludio je Hrvatice!
8

GODINU DANA 'GARANCIJE' Cijena tretmana je 3000 kuna, a potrebno je u mjesec dana napraviti tri zahvata. Efekt liftinga traje godinu dana. Riječ je o neinvazivnom tretmanu, bez skalpela...

VIDEO

Pomlađivanje krvnom plazmom, odnosno popularno zvano “vampirski face lifting”, postalo je hit među domaćim celebrityjima iako je tretman proslavila Kim Kardashian (39) prije sedam godina. Tad je objavljena fotografija starlete na tretmanu s izbockanim licem punim crvenih točkica od krvi.

Riječ je o neinvazivnom tretmanu, bez skalpela, u kojem se pacijentu izvadi krv te posebnom centrifugom odvoji krvna plazma, koja je puna matičnih stanica i faktora rasta. Krvna plazma potom se ubrizgava u lice, dekolte, vrat i ruke tankim iglama. Isti proces ujedno regenerira kožu te pegla bore otpuštajući kolagen u tretirano područje. Potrebna su tri tretmana u razmaku od mjesec dana, a cijena svakog je oko 3000 kuna. Efekt liftinga traje godinu dana. Domaći celebrityji pohrlili su u estetske poliklinike čim su one otvorile svoja vrata.

Prije nekoliko dana, nakon pomlađivanja krvnom plazmom kod dr. Nikole Milojevića, Iva Majoli (42) sudjelovala je na teniskom turniru u Osijeku. Lice joj je bilo nabubreno pa se nagađa da je Iva paralelno radila negdje i botoks i filere hijaluronskom kiselinom, čija je cijena injekcije oko 2500 kuna.

- Što god je radila, iz aviona je vidljivo da je jako, jako pretjerala. Sigurno je riječ i o filerima i o botoksu, teško da je samo krvna plazma - kaže nam stručnjak...

Još jedna tenisačica bila je kod dr. Milojevića na tretmanu krvnom plazmom, a riječ je o Donni Vekić (23).

- Radim na tome da mi koža bude spremna za ljeto - napisala je tenisačica uz fotku s dr. Milojevićem, što joj je lajkala i oduševljena Iva Majoli.

Iva i dr. Milojević prijatelji su godinama, pa su svojedobno zajedno išli na skijanje.

Osijek: Iva Majoli i Goran Ivanišević u parovima zaigrali na turniru Hrvatski Premier Tenis

Na najmodernijem tretmanu pomlađivanja, krvnom plazmom, bila je i Jelena Veljača (39).

- Nema tu nikakvog rezanja, podizanja, napuhivanja ili peglanja nego vam je koža ‘samo’ blistavija i bez flekica. Pa sam odlučila staviti fotku u vrijeme tretmana. Ovo sam ja s plazma maskom. Uglavnom, ova me slika jako nasmijavala cijeli dan jer izgledam kao mumija, ali obećajem da ću vam ujutro slikati kako blistam - napisala je Veljača na Instagramu uz fotku s maskom.

Na takvom tretmanu lani je bila i Snježana Mehun (48).

- Nakon zahvata odmah sam otišla na ‘špicu’ na kavu i nitko ništa nije primijetio - kaže nam poduzetnica i modna dizajnerica.

Iva Majoli na turniru pokazala lice nakon što joj je 'popustio' efekt tretmana za pomlađivanje
Iva Majoli na turniru pokazala lice nakon što joj je 'popustio' efekt tretmana za pomlađivanje

Priznaje da ju je malo boljelo, ali to ovisi od osobe do osobe. O tom zahvatu razmišlja i Alka Vuica (58), koja je također, poput Majoli, pohitala u estetsku polikliniku čim se otvorila prije nekoliko tjedana. Pjevačica je, pak, tad kod dr. Tončića peglala bore botoksom i hijaluronskim filerima te malo podigla rub usana jer “nije htjela pačja usta”.

Na tretmanu pomlađivanja krvnom plazmom bile su i glumica Matija Prskalo, Borna Rajić, Sanja Doležal... Neven Ciganović (48) priznao nam da je i on bio na “vampirskom face liftingu”.

- Bio sam prije Kim Kardashian na tom tretmanu, i to nekoliko puta. Ali nisam oduševljen rezultatom. Mislim da mnoge zvijezde rade taj zahvat u kombinaciji s botoksom i filerima pa tek onda ima učinka – kaže nam društveni kroničar.

No ne tretira se samo lice krvnom plazmom. Jacques Houdek (39) prije nekoliko godina bio je na PRP tretmanu kose kod doktorice Irijane Rajković. Na taj ga je zahvat u svojoj emisiji “Celebrity make over” nagovorio Boris Kosmač, kralj estetskih zahvata. Na tom tretmanu Jacquesu su ubrizgavali plazmu u vlasište. Zahvat PRP-a kose gotov je za 20-ak minuta, a cijena mu je oko 3000 kuna.

- Bolje da ostanem samo debeli pjevač, da ne budem debeli i ćelavi pjevač - rekao nam je Jacques o tretmanu.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin