Obavijesti

Show

Komentari 20

Svi prekidi i razvodi iz 'Ljubav je na selu': Željan je nju preoteo, a jedan par trenutno javno ratuje

Svi prekidi i razvodi iz 'Ljubav je na selu': Željan je nju preoteo, a jedan par trenutno javno ratuje
12

Dosadašnje sezone showa bile su pune dramatičnih situacija, a iz takvih situacija proizašle su i brojne veze. Neke od njih su opstale do danas, a neki ipak nisu uspjeli prijeći preko različitosti

VIDEO

Brojni farmeri tražili su svoju ljubav u 'Ljubav je na selu', a neki od njih su je i našli. Ipak, iako su im neko vrijeme samo cvjetale ruže, nisu uspjeli prijeći preko svih prepreka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Neki su nakon prekida ostali u dobrim odnosima, a neki su imali dramatične raskide.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Valentina predala papire za rastavu: 'Kupila sam Mercedes, a Vatroslava sam blokirala'
Valentina predala papire za rastavu: 'Kupila sam Mercedes, a Vatroslava sam blokirala'

Nikolina Cvek i Josip Ciritović Jovica

Jedan od zasigurno najpoznatijih parova koji su proizašli iz 'Ljubav je na selu' su Nikolina Cvek i Josip Ciritović, poznatiji kao Jovica. Njih dvoje zaljubili su se u emisiji koja se emitirala 2018. godine, a u vezi su ostali i nakon showa. Međutim, njihova je veza bila sve samo ne mirna. Neprestana svađanja i sukobi su bili svakodnevica za Nikolinu i Jovicu. Ipak, njihova je ljubav nakon svake svađe prevladala pa su se često mirili. Toliko su se voljeli da su se čak i zaručili. Ubrzo su zaruke prekinuli jer su se još češće svađali, a nakon Jovice se Nikolina još jedanput zaručila.

Željan Arnerić i Ivana

Finale 13. sezone emisije svima je ostalo u pamćenju, a za to je zaslužan Željan Arnerić. Željan se tu sezonu borio za ljubav farmerice Raseme, a u finalu je svima otkrio da je u vezi s drugom kandidatkinjom, Ivanom.

Valentina iz 'Ljubav je na selu': Vatroslav i ja se razvodimo!
Valentina iz 'Ljubav je na selu': Vatroslav i ja se razvodimo!

- Ivana i ja smo se još u Međimurju dobro sprijateljili na brzom spoju. Onda sam je ja dočekao na autobusnom kolodvoru kada je dolazila iz Sarajeva na snimanje u Zagreb, a bili smo smješteni u istom hotelu, pa smo se družili, išli na kave i na kraju se zaljubili! Ona je onda otišla na farmu, ja isto, kod Raseme, i vidjeli smo se tek na završnom okupljanju gdje smo se i poljubili - otkrio je jednom prilikom za RTL.

Iako je sve izgledalo savršeno, njihova je veza ubrzo pukla. Otkrio je da su pokušali svojoj ljubavi dati drugu šansu, ali da je daljina između njih bila preveliki teret. Ivana se u međuvremenu zaručila, a Željan je još jednom šokirao sve kandidate i gledatelje kada je objavio da je u vezi s trećom kandidatkinjom, Samantom Knežević.

Željan Arnerić i Samanta Knežević

Nakon što je njegova veza s Ivanom završila, Željan je 'ukrao' kandidatkinju Samantu drugom farmeru, Nevenu Landeku. Njihovu vezu je s javnosti podijelio na društvenim mrežama i šokirao sve.

- Mi smo bili dobri prijatelji za vrijeme trajanja cijele sezone, sprijateljili smo se također brzom spoju. Nakon što je emisija snimljena počeli smo se učestalo dopisivati. Onda se prije dva mjeseca rodila ljubav i kad smo se vidjeli proradila je kemija i zaljubili smo se, i sad smo zajedno. Ne znam koliko će trajati, ali se nadam da hoće - otkrio je jednom prilikom te priznao da je zbog nje često putovao u Zagreb.

Kako je i objavio vezu, tako je objavio i prekid. Na Facebooku je, ubrzo nakon što su prohodali, obznanio kako više nisu u vezi. 'Željan više nije u vezi', napisao je u svom statusu, a brojni pratitelji upitali su ga što se dogodilo između njega i bivše djevojke. Mnogi su nagađali da je u pitanju ljubomora, ali je farmer to negirao.

- Razlozi su što imamo sasvim različita gledišta na život. Ona, recimo, ne voli djecu i ne želi ih nikada imati - objasnio je Željan.

Marko Skelin i Rasema Vladetić

Još jedan od parova koji su svoju ljubav pronašli u showu bili su Marko Skelin i njegova zlatna djevojka Rasema Vladetić. Njihova je ljubav zaista bila posebna, ali ipak nisu mogli prijeći preko različitosti između njih. U showu su se vrlo brzo zbližili, a još brže započeli vezu. Čim su se kamere ugasile i show završio, bila je gotova i njihova veza. Rasema je jednom prilikom otkrila da još uvijek pati zbog prekida, ali nikada nije htjela otkriti razlog. Marko je bio taj koji je javnosti rekao zašto su on i njegova Rasema završili svoju priču.

- Ta žena apsolutno nije bila za mene. K meni je bio došao brat iz Zagreba i htjeli smo pogledati vijesti na TV-u, a ona nam nije dala. Rekla je da ne može, da ona želi gledati film. Bilo je još puno toga, ali ovo nisam mogao prihvatiti. Ona je sve htjela na svoju ruku - ispričao je. 

Kandidatkinje Dragana i Marina postale prijateljice: 'Karakterno si odgovaramo, kliknule smo si'
Kandidatkinje Dragana i Marina postale prijateljice: 'Karakterno si odgovaramo, kliknule smo si'

Rasema se nakon Marka prijavila u show, ali je ona bila ta koja je ugostila kandidate. Ni u svojoj sezoni nije pronašla pravog muškarca za sebe.

Dragan Ljiljak i Monika Benković

U desetoj sezoni showa upoznali su se farmer Dragan Ljiljak i Monika Benković. Njihova ljubavna priča započela je ispred kamera, a sve se činilo savršeno. 

Deseta sezona bila je puna ljubavnih obrata, a najveći od njih se dogodio na Draganovoj farmi. Monika je bila njegova 'zlatna djevojka' te mu je pažnju privukla već na prvom spoju. Veza im je bila burna i ispred kamera, često su ulazili u sukobe. Iako, Dragan nije u početku htio žuriti s vezom, Monika se brzo zaljubila. A zaljubio se i on. Njihova je veza trajala tri godine, a prekinuli su 2021. godine.

Valentina i Vatroslav

Neke ljubavne priče koje su proizašle iz 'Ljubav je na selu' završile su i brakom. Jedna od takvih je priča Valentine i Vatroslava Tijana. Valentina i Vatroslav upoznali su se u devetoj sezoni showa, a nakon završetka emisije su započeli svoju burnu vezu. Unatoč razlici u godinama, 2019. godine su se i vjenčali, a svoju su obitelj proširili za još dva člana, kćer i sina.

Ipak, ni njihova ljubav naposljetku nije uspjela. Supružnici su šokirali javnost kada su prije nekoliko dana objavili da se razvode. Na društvenim su se mrežama neko vrijeme prepucavali i zamjerali jedno drugome, a Valentina nam je otkrila da već dvije godine ne funkcioniraju kao partneri. Iako već neko vrijeme romantika ne postoji između njih, par je do razvoda živio zajedno.

Siniša Marković i Martina Bede

Nova sezona 'Ljubav je na selu' također je bila puna dramatičnih situacija, a mnogo takvih bilo je na farmi Siniše Markovića. Ljubav između njega i Martine Bede dogodila se vrlo brzo, unatoč razlici u godinama. Martina se prvenstveno prijavila na farmu kod Ivana, ali joj to nije uspjelo. Siniša ju je prihvatio kod sebe, a među njima je zaiskrilo već prvi dan. Čak su nekoliko puta pred kamerama najavili i vjenčanje, a Martina je svoju vjenčanicu već odabrala.

Nažalost, njihovoj je ljubavi također došao kraj, a Martina je nedugo nakon prekida našla novog dečka s kojim danas uživa.

Nakon showa smo ostali skupa još dva mjeseca, nisam se preselila kod njega, ali sam dolazila vikendom. Stalno je spominjao prsten, navaljivao oko toga, a na kraju ništa - rekla je Martina za RTL te je otkrila da je istinski bila zaljubljena u Sinišu te da on nije imao iskrene namjere prema njoj. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju