Obavijesti

Show

Komentari 46

Show napustili Daniel Dizdar i Ivan Delić, djevojke oduševile

Show napustili Daniel Dizdar i Ivan Delić, djevojke oduševile
17

I dečki su odlično zvučali, Tahera je žiri proglasio profesionalcem, za Gorana su imali samo pohvale, a primjetili su pomak i kod Ivana. Mark je bio malo nesiguran

VIDEO

Četvrtu emisiju uživo showa 'Hrvatska traži zvijezdu' kandidati su započeli s pjesmom 'If I Had Time Of My Life' koju su zajedno otpjevali. Natjecatelji su pjevali domaće i strane hitove današnjice.  Show su napustila dvojica kandidata, Daniel Dizdar i Ivan Delić. 

Goran Kos koji za sebe misli da je nepopravljivi romantik, prvi je stupio na pozornicu i otpjevao Baretovu pjesmu 'Za koga, za život'. 

Za svoju izvedbu Goran je od Tonyja dobio samo pohvale, a Ivana ga je opisala kao samozatajnog momka koji nastupe odrađuje sjajno.

- Iako se ne činiš kao osoba koja se voli natjecati, možda kroz ovo natjecanje uspiješ izvući iz sebe nešto što nisi ni znao da imaš - poručio mu je Fox. 

Žiri kod Ivana Delića primjetio napredak: Na pravom si putu 

Nakon Gorana na pozornici je zapjevao Ivan Delić, koji se, kako je sam rekao, teško zaljubljuje. Otpjevao je pjesmu Sunrise Avenuea 'Hollywood Hills'.

Popravio si se i na pravom si putu, bio je Ivanin komentar na njegov nastup, dok Fox nije bio previše oduševljen iako se složio da je pjevao bolje nego prošli put. Tony se složio s kolegama iz žirija. 

Treća je na pozornicu izašla Maja Bajamić. Pjevala je pjesmu 'Someone Like You' pjevačice Adele. 

- Vrlo hrabra pjesma. Iako je malo zaškripalo, ovo je baš bila pjesma za tebe - bio je Foxov komentar dok je Tony dodao da je unijela puno emocija u pjesmu iako je u nekim trenucima zvučala nekontrolirano. 

- Iz perspektive slušatelja, mene si osvojila sto posto - rekla je Ivana.

Tony Taheru: Ti si najveći profesionalac ovdje 

Taher Sanuri pjevao je pjesmu 'Stranac u noći' Massima Savića. 

- Čini mi se da si najveći profesionalac ovdje, sviđa mi se što si raznolik. Jedino što bih ja volio je da u svoje nastupe uneseš i malo sebe kakav si izvan pozornice - rekao je Tony, a s njim se složila i Ivana te dodala da je to njegov najbolji nastup u ovom showu.

Marcela Oroši oduševila je žiri 

Marcela Oroši koja čeka svog princa na bijelom konju pjevala je pjesmu 'Hej' teške industrije. Svojim nastupom je oduševila žiri, a svi su se složili da joj je pjesma odlično sjela. 

S pjesmom Jamesa Morrisona 'PLease Don't Stop The Rain' žiriju se predstavio Mark Marku. 

- Nije zvučalo kao original Jamesa Morrisona, ali pošto si borac mislim da ćeš daleko dogurati. Bilo je dobro, ali osjetila se mala  nesigurnost - rekla je Ivana, a Tony je jako zadovoljan s Markovom izvedbom. Fox je pohvalio njegovu tvrdoglavost i upornost. 

Ivana čestitala Ines na nastupu

Pjesmu 'Be Without You' Mary J. Blige pjevala je Ines Huskić. Žiri je bio oduševljen njezinim nastupom.

- Sviđa mi se tvoja prizemnost, sviđa mi se što si tu, a ja ću dokazati zašto si se uopće i pojavila na hrvatskoj sceni  - bio je Tonyjev komentar na njezin nastup, a Ivana joj je čestitala i zatražila veliki pljesak od publike.  

Posljednji je nastupio Daniel Dizdar s pjesmom 'I Need a Dollar' Aloe Blacca. I njegovom izvedbom je žiri bio poprilično zadovoljan. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin