Show

Komentari 0

'Svirat ćemo na bocama i gitari i to samo za Ponos Hrvatske'

'Svirat ćemo na bocama i gitari i to samo za Ponos Hrvatske'

USHIĆENI Ante Gelo i Borna Šercar pripremaju poseban glazbeni program na dodjeli nagrada Srce na dlanu. Klasičnu glazbu zamijenit će nečim potpuno novim

Razmjenjujemo ideje i dogovaramo što ćemo odsvirati pred herojima koji su nesebično pomogli drugima i zaslužili biti naš Ponos Hrvatske, kaže glazbenik Ante Gelo (39).

S kolegom Bornom Šercarom (41) svaki dan uvježbava nastup za dodjelu nagrada Srce na dlanu koja će biti 19. siječnja u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti. I dok je Gelo na toj priredbi nastupao i prethodnih godina jer je bio zadužen za glazbeni program te plemenite akcije, njegovom kolegi Borni to će biti prvi put.


- Sretan sam što su me pozvali da i ja uveličam tu plemenitu akciju. To je hvale vrijedan projekt, jer ljudi ne smiju zaboraviti na humanost - kaže Šercar. Dodao je kako se divi našim herojima koji su bez razmišljanja riskirali svoj život kako bi mogli spasiti druge.


- Dosad smo na Ponosu Hrvatske svirali klasičnu glazbu, a ovaj put ćemo izvesti nešto posebno - rekao je gitarist Gelo. On će pratiti Šercara koji će svirati na instrumentu napravljenom od praznih boca. Dečki su dosad s gitarama i bocama imali mnogo nastupa u svijetu i oduševili publiku egzotičnim zvukom.

Najčitaniji članci