Obavijesti

Show

Komentari 18

Svjedočanstva žrtava: 'Glasno je uzdisao i mokrio po meni...'

Svjedočanstva žrtava: 'Glasno je uzdisao i mokrio po meni...'
1

Haley je svjedočila je da ju je Weinstein prisilio na oralni seks 2006., a Jessica Mann svjedočila je da ju je silovao 2013. No to su samo dvije od mnogobrojnih optužbi s kojima se suočio nekad uspješni producent

VIDEO

Filmski producent Harvey Weinstein (67) na sudu u New Yorku proglašen je krivim po dvije od pet točaka optužbe, ne i one najteže. Weinstein je kriv zbog seksualnog napada prvog stupnja, na temelju svjedočenja bivše asistentice Miriam Haley te zbog silovanja trećeg stupnja temeljem svjedočenja glumice Jessice Mann.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:28

- Prvi put kad sam ga vidjela golog, mislila sam da je deformiran. Nisam znala je li žrtva opeklina, ali to bi imalo smisla. Nema testise i činilo se kao da ima vaginu. No ima i penis, a jednom se pomokrio po meni. Bilo je to kao odbacivanje nakon što sam poslužila svrsi - ispričala je pred porotom Mann. 

FILE PHOTO: Film producer Harvey Weinstein departs from a court hearing in New York

Prema trenutačnim nagađanjima bivši holivudski producent mogao bi 'odraditi' u zatvoru dugogodišnju kaznu. O sudbini holivudskog mogula odlučivalo se na sudu više od 26 sati. Haley je svjedočila je da ju je Weinstein prisilio na oralni seks 2006., a Jessica Mann svjedočila je da ju je silovao 2013. godine. 

Weinsteina su proglasili krivim za silovanje i napastovanje...
Weinsteina su proglasili krivim za silovanje i napastovanje...

No to su samo dvije od mnogobrojnih optužbi s kojima se suočio nekad uspješni producent, ali i jedine za koje mu se zasad sudi. Podsjetimo, od 2017. više od 80 žena optužilo je Weinsteina za seksualna nedjela, što je iniciralo pokret #MeToo u kojemu žene iznose javne optužbe protiv moćnih ljudi u poslovnom svijetu te svijetu zabave i politike. Nekolicina svjedočanstava protiv Weinsteina vrlo je potresna i svjedoči o njegovom predatorskom mentalitetu. 

Pictures of the Year

'Ukočila sam se kao kip nakon svega i kroz suze vidjela njegovu spermu kako pluta na jednom mjehuriću u jacuzziju', napisala je glumica Rose McGowan u svojim memoarima, a njezina kolegica Annabella Sciorra ispričala je kako je Weinsteina 'udarala šakama i nogama te ga pokušavala maknuti od sebe', a on joj je, tvrdi, rekao da sve ostaje između njih. Odvjetnik joj je savjetovao da o svemu šuti jer joj nitko neće povjerovati, a kroz sličnu priču s Harveyjem prošle su desetine žena u showbizu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin