Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svoje ljubimce na HTV-u 'švercaju’ u torbama

Bivši direktor Mirko Galić rado je na posao dolazio sa psom Frenkijem. Novi direktor ne voli vidjeti životinje na nacionalnoj televiziji

Ž. Lukunić
Foto: Ž. Lukunić
5 komentara

Koliko znam, ne postoji nikakva pisana zabrana o dovođenju kućnih ljubimaca na posao. Ali to se podrazumijeva, rekao je Zvonimir Mamić, glasnogovornik HTV-a. No sve donedavno to nije bila rijetkost. Crni labrador Frenki često je pratio Mirka Galića na njegovo radno mjesto dok je bio direktor HTV-a.
Mnogi Frenkija pamte kako mirno leži ispod stola i čeka završetak radnog vremena. Direktorica programa Marija Nemčić na dar je dobila malenog buldoga. Svojeg je psića ponekad dovodila u kancelariju na Prisavlju. Kavalirski koker španijel Tyson Nikoline Pišek iz tjedna u tjedan krasio je studio u emisiji “Shpitzza”. Simpa, pas Gorana Pirša, uveseljavao je gledatelje u kvizu “Genijalci”. U to vrijeme svi zaposlenici HTV-a mogli su bez straha na posao dovoditi svoje pse. Znali su da to odobrava vrh televizije. No odnedavno više nije tako.
Zato djelatnici HTV-a svoje četveronožne prijatelje odnedavno moraju skrivati od portira. Najlakše je onima s malim psima.
Njih “švercaju” u svojim velikim torbama.

Message