Show

Komentari 126

Tajči: Silovali su me prije slave, sebe sam krivila zbog toga...

Tajči: Silovali su me prije slave, sebe sam krivila zbog toga...

Moramo stvoriti sredinu u kojoj žena ili muškarac neće vjerovati da su oni krivi kada im se to dogodi... Dugo mi je trebalo da se pogodi triger da se to otvori i da to iscijelim, priznala je

Pop zvijezda '90-ih, Tatjana Cameron Tajči (49), nedavno je šokirala javnost nakon što je priznala kako je u mladosti bila žrtva seksualnog nasilja. Sada je za Jutarnji list otkrila nove detalje traumatičnog iskustva.

Ivo Čagalj/Pixsell

- Bila sam u tinejdžerskoj dobi, prije slave, dogodilo mi se silovanje, vjerovala sam da je to moja krivica. Zbog toga nisam nikome htjela išta govoriti. Moramo stvoriti sredinu u kojoj žena ili muškarac neće vjerovati da sam su oni krivi kada im se to dogodi - priznala je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako bi danas o tome mirno razgovarala, bilo je potrebno puno truda i rada na sebi.

- Godine psihoterapije, duboka podsvijest, dugo mi je trebalo da se pogodi triger da se to otvori i da to iscijelim - poručila je.

Boris Ščitar/Pixsell

Inače, Tajči je prošle godine pokrenula ljetovanje 'Retreat&Sea Cruise'. Na jahti MS Paradise polaznici programa zajedno meditiraju, jedu i traže sreću.

Damir Špehar/Pixsell

Kako doznajemo s Tajčina bloga koji piše, popunjenost je odlična, a već je napravila i stranicu na kojoj se ljudi mogu prijaviti na krstarenje u 2020. godini. Lani je početna cijena odmora s Tajči bila 17.000 kuna, a ove godine se kreću od 13.900 kn za donju palubu i 15.250 za glavnu palubu po osobi. Gosti se opuštaju i kad ne meditiraju, i to uz pomoć gitare.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci