Obavijesti

Show

Komentari 126

Tajči: Silovali su me prije slave, sebe sam krivila zbog toga...

Tajči: Silovali su me prije slave, sebe sam krivila zbog toga...
5

Moramo stvoriti sredinu u kojoj žena ili muškarac neće vjerovati da su oni krivi kada im se to dogodi... Dugo mi je trebalo da se pogodi triger da se to otvori i da to iscijelim, priznala je

VIDEO

Pop zvijezda '90-ih, Tatjana Cameron Tajči (49), nedavno je šokirala javnost nakon što je priznala kako je u mladosti bila žrtva seksualnog nasilja. Sada je za Jutarnji list otkrila nove detalje traumatičnog iskustva.

Ivo Čagalj/Pixsell

- Bila sam u tinejdžerskoj dobi, prije slave, dogodilo mi se silovanje, vjerovala sam da je to moja krivica. Zbog toga nisam nikome htjela išta govoriti. Moramo stvoriti sredinu u kojoj žena ili muškarac neće vjerovati da sam su oni krivi kada im se to dogodi - priznala je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:47

Kako bi danas o tome mirno razgovarala, bilo je potrebno puno truda i rada na sebi.

- Godine psihoterapije, duboka podsvijest, dugo mi je trebalo da se pogodi triger da se to otvori i da to iscijelim - poručila je.

Boris Ščitar/Pixsell

Inače, Tajči je prošle godine pokrenula ljetovanje 'Retreat&Sea Cruise'. Na jahti MS Paradise polaznici programa zajedno meditiraju, jedu i traže sreću.

Damir Špehar/Pixsell

Kako doznajemo s Tajčina bloga koji piše, popunjenost je odlična, a već je napravila i stranicu na kojoj se ljudi mogu prijaviti na krstarenje u 2020. godini. Lani je početna cijena odmora s Tajči bila 17.000 kuna, a ove godine se kreću od 13.900 kn za donju palubu i 15.250 za glavnu palubu po osobi. Gosti se opuštaju i kad ne meditiraju, i to uz pomoć gitare.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

10:33

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin