Show

Komentari 3

Tajna žena s kojom se Chandler viđa mjesecima je voditeljica...

Tajna žena s kojom se Chandler viđa mjesecima je voditeljica...

Mjesecima se viđaju, vrte se u istim krugovima. Ona je porijeklom iz New Yorka, tamo su provodili vrijeme zajedno. Ona ima vrlo čudan smisao za humor što njemu odgovara, rekao je izvor blizak glumcu

Glumac Matthew Perry (50), najpoznatiji po ulozi Chandlera u kultnoj seriji 'Prijatelji', rijetko kad se pojavljuje u javnosti, ali kad se pojavi, iznenadi sve. Nedavno je bio na večeri u jednom talijanskom restoranu u Hollywoodu s misterioznom brinetom. Britanski mediji potvrdili su kako se mjesecima potajno nalazi s voditeljicom Molly Hurwitz, a zajedno su proveli i Božić.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mjesecima se viđaju, vrte se u istim krugovima. Ona je porijeklom iz New Yorka, tamo su provodili vrijeme zajedno. Ona ima vrlo čudan smisao za humor što njemu odgovara. Odmah su se uklopili, a Molly ne zanima slava. Održavali su vezu tajnom, ali stvari postaju sve ozbiljnije - rekao je izvor blizak glumcu. Božić su proveli u njegovom stanu zajedno s prijateljima te razmjenjivali poklone. 

EXCLUSIVE: Actor Matthew Perry makes a rare outing looking disheveled with a mystery women after a dinner date

Kad su ga posljednji out vidjeli s Molly, na večeri u talijanskom restoranu, njegov izgled zabrinuo je obožavatelje. Matthew je bio neobrijan, nepočešljan, u širokoj bijeloj majici i s cigaretom u ruci. Fanovi su po društvenim mrežama pisali kako se boje da je ponovno pokleknuo i da se vratio starim navikama - alkoholu i drogi. 

Glumac nikad nije skrivao da se borio s depresijom i ovisnošću. Uz to, obolio je od akutnog pankreatitisa, bolesti od koje obolijevaju teški alkoholičari i narkomani. Bio je u tri veze, s Yasmine Bleeth 1995., Juliom Roberts od 1995. do 1996. i zatim s Lizzy Caplan od 2006. do 2012. Nakon tog ljubavnog brodoloma slavni Chandler ostao je sam i nije se pojavljivao u javnosti. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci