Obavijesti

Show

Komentari 19

Tamara i zaručnik na konjima na plaži: Divan dan u Meksiku

Tamara i zaručnik na konjima na plaži: Divan dan u Meksiku
5

Tamara Ecclestone na Twitteru je objavila fotografije s odmora u Meksiku na kojima s budućim suprugom Jayjem Rutlandom jašući na konjima obilazi plažu

VIDEO

Nakon uživanja na odmoru u Miamiju, bogatašica se s novopečenim zaručnikom Jayjem Rutlandom (31) uputila u Meksiko. Tamara Ecclestone (28) na Twitteru je objavila fotografije na kojima s budućim suprugom jašući na konjima obilazi plažu. U bijelom badiću s bivšim brokerom, koji je izgubio dozvolu za rad jer je koristio povjerljive informacije i manipulirao cijenama dionica kako bi profitirao, razmjenjivala je poljupce ne skidajući osmijeh s lica.

- Divan dan, najljepša noć u Meksiku. Nevjerojatan provod, sljedeća postaja je Los Angeles, jedva čekam - napisala je Tamara na društvenoj mreži ispod fotografija s odmora.

Tamara, čiji je bivši dečko Derek Rose (33) nedavno osuđen na četiri godina zatvora jer ju je ucjenjivao pokušavajući iznuditi novac od nje, veseli se budućnosti s bivšim brokerom za kojeg se navodno planira udati ovog ljeta na jugu Francuske.

Par se upoznao u siječnju ove godine preko zajedničkih prijatelja, a Jay ju je zaprosio već nakon mjesec dana veze. Hvaleći se zarukama, Tamara je otkrila da su počeli razgovorati o braku nakon samo tjedan dana veze. 

- Naše zaruke su došle veoma naglo i znam da to neki ljudi neće razumjeti. No moj odgovor tim ljudima je: 'Kada znaš, znaš'. I prije sam čula za takve slučajeve, ali ih tada nisam razumjela jer to nikada nisam doživjela. No kad sam upoznala Jaya, znala sam da je on čovjek za kojeg ću se udati - rekla je nedavno Tamara govoreći o svom odabraniku koji je 2002. godine prodao kokain novinarima jednog časopisa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...