Show

Komentari 0

Tamburaši, plesačice i hitovi Dina Dvornika u Green Goldu

Tamburaši, plesačice i hitovi Dina Dvornika u Green Goldu

Prema dobrom starom običaju, u ludi vikend uvesti će vas tamburaši Dyaco, Petak je rezerviran za službeni Tribute to Dino Dvornik a u subotu Pole Battle Adria

Dakle, ako ovo što sada priprema Green Gold Club nije vruć vikend, onda ništa nije. U četvrtak će vas, prema dobrom starom običaju, u ludi vikend uvesti tamburaši Dyaco. Svi koji su bili na nekon njihovom nastupu znaju da sve završava s rukama u zraku i glasnim pjevanjem do ranog jutra.

Petak je rezerviran za službeni Tribute to Dino Dvornik. Legende za koju smo sigurni da negdje među oblacima pleše na svoje lude ritmove, u Green Goldu će se svirkom prisjetiti Nikola Marjanović i gosti. A među njima su neponovljivi Davor Gobac, Elvis Sršen Noa i Zvonimir Bučević Buč. Jasno vam je već, da će vam guze i noge, posebno ako tijekom tjedna puno sjedite, biti zahvalne koliko ćete uz Dinove hitove tu noć plesati.

A kad smo već kod guza, za subotu se morate posebno pripremiti, jer Green Gold Club organizira Pole battle adria. U prijevodu, pred očima će vam se natjecati najbolje plesačice oko šipke. Za glazbu brine fenomenlani DJ Frx, aka Chris Twist, a kako biste rashladili tijelo od vizualnih užitaka, tu će biti Somersby.

Dakle, vikend u Zagrebu dobiva novo značenje, a kući, kao što vidite iz najave, možete samo na brzo tuširanje i presvlačenje. Green Gold Club vas čeka.

Najčitaniji članci