Obavijesti

Show

Komentari 5

Tamburaši su došli na čamcu: 'Sve je bilo baš po mom guštu'

Tamburaši su došli na čamcu: 'Sve je bilo baš po mom guštu'
13

Jasmina je zbog loše atmosfere Stjepanu dala ocjenu osam, Jasna i Gabrijela su dale desetku, a Tihana je dala najmanju ocjenu - sedam zato što ne voli šarana

VIDEO

U showu „Večera za 5 na selu“ kuhao je jedini ovotjedni muški natjecatelj, vinkovački lađar, bećar i profesor tjelesnog Stjepan, i to u uistinu nesvakidašnjoj kuhinji - na otvorenom pokraj Bosuta, a natjecatelje je ugostio na splavu na toj rijeci.

Njegov se jelovnik sastoji od predjela imena Inati se Slavonijo, glavnog jela Bosutski bećar i deserta Zlatni dukat.

- Krasno zvuči, pravi tradicionalni meni s pjesmama i izvođačima - rekla je Tihana, a s njom se složila Gabrijela. No nije im se svidjelo kad su shvatile da je glavno jelo šaran, kao ni to da će večera biti poslužena na rijeci. 

Kad su stigli, Stjepan ih je dočekao odjeven u šokačku nošnju i naravno - s aperitivom! Poslije nekoliko lijepih riječ domaćina i zdravice, prvo su zapjevali, a potom počeli s predjelom.

- Bilo je fino; domaća kobasica, kulen, sir, kajmak, zaista ukusno, no mislim da je ipak bilo malo prejednostavno - rekla je Tihana.

- Meni je predjelo bilo vrhunsko - kulen besprijekoran, sir odličan, stvarno sve pohvale - dodala je Jasmina. 

Uslijedilo je glavno jelo - šaran na rašljama.

- To je najveći komad hrane koji sam ikad dobila serviran na tanjuru - rekla je Jasmina, a domaćin im je objasnio kako im je lakše jesti prstima i da trebaju jesti od sredine ribe.

- Bilo mi je odlično, možda samo malo slano - rekla je Gabrijela, a Tihani se nije svidjelo zato što ne voli miris šarana. Jasna je bila skeptična prije kušanja zato što ne voli baš ribu i nikad nije jela šarana na rašljama, ali naposljetku je bila jako zadovoljna.

- Bilo mi je fantastično - začinjeno dobro, pečeno dobro, baš onako kako bi trebalo - rekla je.

Krempita se svidjela svima osim Gabrijeli koja baš ne voli tu vrstu kolača. Poslije deserta Stjepan je priredio prekrasno iznenađenje - na čamcu su doplovili tamburaši.

- Bili su spektakularni, super mi je to bilo, baš je to vrhunska ideja - rekla je Jasna, a i ostalima je to bilo super. Naravno, uz pjesmu, došao je red i na slavonsko kolo i svi su zaplesali.  

- Večeras je baš sve bilo po mom guštu - rekla je Jasna. Jasmina je zbog loše atmosfere Stjepanu dala ocjenu osam, Jasna se odlučila za desetku zato što su joj bili super i večera, i ambijent, i doček, Gabrijela je također dala ocjenu deset jer je željela nagraditi Stjepanov trud, a Tihana je dala najmanju ocjenu - sedam zato što ne voli šarana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin