Obavijesti

Show

Komentari 0

Tamburaška i puhačka verzija istog novog hita Luke Nižetića

Tamburaška i puhačka verzija istog novog hita Luke Nižetića
4

Luka Nižetić donosi novi singl, pjesmu 'Kad tuga umiri proljeće',  u čak dvije verzije, tamburaškoj i puhačkoj, a pjesmu autorski potpisuje Aljoša Šerić s kojim je već surađiva

VIDEO

Luka Nižetić donosi novi singl, pjesmu 'Kad tuga umiri proljeće', koju autorski potpisuje Aljoša Šerić. Ovo nije prvi put da su njih dvojica udružili snage:

-Volim Aljošinu introspekciju, njegove slikovite tekstove i ljepotu melodije. Ne komuniciramo  na svakodnevnoj bazi, ali kad se nađemo i popijemo koju otvorimo si dušu i upustimo u cjelonoćni razgovor, koji  nas je, evo, već drugi put doveo  do suradnje. Prvi put se dogodilo 'Obećanje' a slično sam reagirao i na ovu najnoviju gdje mi je bilo dovoljno čuti  par početnih taktova da bi se prepoznao u pjesmi,' kaže Luka, koji će novu baladu u ritmu valcera istovremeno predstavit u puhačkoj verziji iza koje stoji aranžer i producent David Vurdelja - Babydooks, te u  tamburaškoj gdje je ugostio tamburaški sastav 'Tamburaši za dušu'. 

Obe verzije su dobile i prateće video brojeve. Dok je tamburaška snimljena u formi 'one take' odnosno jednog kadra, bez velikih intervencija redatelja Jakše Jukice, druga puhačka je pravi mali film gdje se iza kamere našla redateljica Antoneta Alamat Kusijanović. poznatija po radu s grupom Silente. U spotu je glavna uloga pripala  Nataši Janjić koju s Lukom veže dugogodišnje prijateljstvo, a kako joj je ovo već drugi put da se pojavljuje u njegovom video spotu, već se šali da moraju odraditi još jedan kako bi kompletirali trilogiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac