Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
79 komentara

Tanja će razvodom dobiti najmanje 15 milijuna kuna

Na Valentinovo, Goran je dva sata proveo s ljubavnicom. Zatim je Tanji kupio ruže. Ona ga je izbacila iz stana nakon što je saznala za nevjeru

J. Galoić
Foto: J. Galoić
79 komentara

Moralna načela ne dopuštaju mi vezu s oženjenim muškarcem, a Gorana Ivaniševića nisam upoznala, rekla je Vanja Halilović (24) prije skoro dvije godine. Tada se počelo šuškati da su Vanja i Goran (36) ljubavnici. Vanja i Goran negirali su vezu, a Tanja Dragović (29) izjavila je da je možda glupa, ali da vjeruje Goranu.
On je na Valentinovo s Vanjom u stanu na zagrebačkom Marulićevu trgu proveo dva sata. Ponio je sportsku torbu kako bi Tanja mislila da je bio na treningu. Istu večer nevjenčanoj supruzi, s kojom je proveo deset godina, kupio je buket ruža i izveo je na romantičnu večeru. Goran je do 1998. godine, od turnira i sponzora, zaradio oko 79 milijuna kuna. Od '98 do 2004., kad se oprostio od profesionalne karijere, zaradio je više od 30 milijuna kuna. Taj iznos je i veći ako pribrojimo njegove investicije u nekretnine i banku. Tako bi Tanja, ako se rastanu, trebala dobiti minimalno 15 milijuna kuna uz mjesečnu alimentaciju za njihovo dvoje djece, Amber Mariju (4,5) i 4-mjesečnog Emanuela. Ne zna se jesu li Tanja i Goran potpisali ugovor o podjeli imovine.

IVANIŠEVIĆ S 284 MILIJUNA KUNA MEĐU NAJBOGATIJIMA
Lani je jedan tjednik radio popis najbogatijih Hrvata, a Ivanišević se s 274 milijuna kuna svrstao na 38. mjesto. Tenisač je u kapital Karlovačke banke uložio 19 milijuna kuna. Ta je banka preklani povećala dobit za 80 posto.

TATJANI MRDULJAŠ 1,5 MILIJUNA KUNA OD RAZVODA
Tatjana Mrduljaš nakon prekida veze sa Silvijom Marićem na sudu je tražila 12 milijuna kuna. Manekenka je na kraju odustala od tužbe. Silvio joj je, navodno, izvansudskom nagodbom isplatio 1,5 milijuna kuna. Bivša supruga Gordana Giričeka nakon razvoda dobila je samo 170.000 kuna.

Naši partneri pišu
Message