Obavijesti

Show

Komentari 5

Tanju iz Ljubavi na selu izbacili iz Parova: Ispričala tužnu priču

Tanju iz Ljubavi na selu izbacili iz Parova: Ispričala tužnu priču
6

Tanja je imala najmanji broj glasova, a vilu je napustila sa samo 1.1 posto podrške. Nije krila razočaranje nakon što su joj voditelji prenijeli da se oprosti s prijateljima

VIDEO

Tanja Šustić (21) prije nekoliko mjeseci ušla je u srpski reality show 'Parovi', a iako je bila jedna od najistaknutijih natjecateljica gledatelji su odlučili kako je više ne žele gledati.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

01:57

Tanja je imala najmanji broj glasova, a vilu je napustila sa samo 1.1 posto podrške. Nije krila razočaranje nakon što su joj voditelji prenijeli da se oprosti s prijateljima. 

Neposredno prije izbacivanja, Šustićku je brutalno napao natjecatelj Milutin Radosavljević Mili.

- Tebi djevojko ovdje nije mjesto. Znam da si sudjelovala u nekom privatnom realityju i tamo 'ljuštila' banane, ali ovo je druga priča. Živjela si ovdje nezasluženo 60 dana i to ti je dosta - rekao je Mili. 

Tanju iz Zagreba šira je javnost upoznala u svibnju 2019. kada se s ručnikom na glavi popela na pozornicu glazbenog showa 'Zvijezde-ljetni hit' i otpjevala Zaninu pjesmu 'Dodirni mi koljena' te pogriješila tekst. 

Zatim je koji mjesec kasnije došla u show 'Ljubav je na selu' gdje je bila glavna zvijezda 11. međunarodne sezone. Sreću je pokušala pronaći u Ekvadoru kod Daniela Granje (25) ali nije im uspjelo. 

U realityju je otkrila i detalje iz svog privatnog života.

- Sa 17 godina sam progovorila o obiteljskom nasilju. Pohađala sam srednju ekonomsku školu i nakon Šibenika i Drniša došla u Zagreb. Bila sam sama djevojčica, kofer koji se selio iz grada u grad. Mjesečno sam dobivala 12 eura u dječjem domu - rekla je. Zatim se dotaknula i teme o svom poslu. 

- Nećete me vidjeti u suzama. Ako i vidite, znajte da je to iskreno. Prošla sam svašta. Bila sam plesačica na šipci. Da se ne lažemo i ne budemo na finjaka - ima nepristojnih ponuda. Hvala Bogu, žensko si pa možeš odlučiti želiš li s nekime otići ili ne želiš. Ja nisam tip djevojke koji laže ljudima - 'Znaš ja sam plesala, ali nisam s nikim spavala'. Jesam. Preživljavala sam, znala sam odraditi gaže za veće novce. U nekim trenucima svi smo mi prostitutke. Makla sam se od tog posla i u Zagrebu otvorila svoj kozmetički salon - pričala je Tanja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

12:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'