Show

Komentari 0

Tara opet nasrnula na Miljanu: Šakama ju je udarala u glavu

Tara opet nasrnula na Miljanu: Šakama ju je udarala u glavu

Simov je već nekoliko mjeseci u bliskom odnosu s oženjenim reperom Nenadom Aleksićem (39) poznatijim kao Sha, a brojni cimeri komentiraju kako između njih postoji i nešto više od prijateljstva

Drami u reality showu 'Zadruga' nikada kraja. Iako je fizički kontakt strogo zabranjen, brojni natjecatelji ne poštuju pravila pa se pred milijunima gledatelja udaraju, gađaju, prolijevaju... 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tara Simov (21) godinama unazad poznata je kao djevojka sklona nasilju, a Miljana Kulić (26) kao kontroverzna natjecateljica koja je ušla u sukob sa svakim cimerom. A kako je sve krenulo? 

Naime, Simov je već nekoliko mjeseci u bliskom odnosu s oženjenim reperom Nenadom Aleksićem (39) poznatijim kao Sha, a brojni cimeri komentiraju kako između njih postoji i nešto više od prijateljstva. 

U emisiji uživo to je potvrdila i Miljana komentirajući kako Tara nema obzira prema Nenadovoj supruzi pa je zahvaljujući toj izjavi dobila nekoliko udarca. 

- Udarila me dva puta u glavu i u trbuh. Uzmite joj mjesečni honorar. Sada ćeš raditi za mene, k*rvo - vikala je Miljana nakon fizičkog obračuna. I prije nekoliko dana djevojke su se sukobile zbog Nenada, a Kulić je ovaj put otkrila kako će joj napraviti 'pakao od života'. 

Najčitaniji članci