Obavijesti

Show

Komentari 9

Tatjana i Vlaho zajedno su već dugih devet godina, a upoznali su se slučajno u jednoj teretani

Tatjana i Vlaho zajedno su već dugih devet godina, a upoznali su se slučajno u jednoj teretani
9

Svoju su ljubav otkrili godinu dana nakon što se Tatjana razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića. Upravo na dočeku Nove godine u jednom beogradskom noćnom klubu

VIDEO

Glazbenik i model Vlaho Arbulić (32) i bivša manekenka Tatjana Dragović (44) proteklih dana oduševili su sve pratitelje svojim luksuznim stanom u centru Zagreba. Osim lijepim domom, par se može pohvaliti i idiličnim odnosom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:44

Njihova ljubavna priča započela je u jednoj zagrebačkoj teretani 2014. godine. Svoju su ljubav otkrili godinu dana nakon što se Tatjana razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića (51). Upravo na dočeku Nove godine u jednom beogradskom noćnom klubu.

Razlika od 12 godina nikada nije smetala paru. Od samog početka redovito objavljuju zajedničke fotografije, a jedna je 2014. posebno privukla pažnju. Bila je to ona na kojoj je par pozirao s podignutim majicama. Vlaho se pohvalio pločicama, a bivša manekenka zaobljenim trbušćićem. Tada nisu davali izjave, no ubrzo je postalo jasno da je Tatjana trudna.

Vlaho i Tatjana proslavili su sredinom srpnja devetu godišnjicu veze. Tim povodom je bivša manekenka objavila zajedničku fotografiju na Instagramu, a Vlaho je svojedobno otkrio što za njega znači ljubav.

Arbulić gradi kuću u Konavlima: 'Vidim se u seoskom ambijentu'
Arbulić gradi kuću u Konavlima: 'Vidim se u seoskom ambijentu'

- Kroz religiju i obitelj stvorio sam prve definicije ljubavi kao velike žrtve. Takva ljubav, koliko god je svi psiholozi svijeta nazivali nezdravom, ideal je utkan negdje duboko u genskom kodu. Takva ljubav boli, takva ljubav nosi dramu, takva ljubav je za umjetnost. S druge strane nastojim dobro razumjeti sebe i svoje potrebe jer smatram to preduvjetom da bih mogao kvalitetno voljeti druge ljude. Kažem kvalitetno, jer svašta danas nazivamo ljubavlju. I kada kod nekog zapravo volimo samo ono što ne dira naše rane, kada volimo s nerealnim očekivanjima i kada volimo bez davanja prostora drugima da budu ono što jesu. Ljubav je evolucija - objasnio je za tportal

Tatjana je Vlahi velika podrška u svemu. Rekao je svojedobno da mu u svakom trenutku daje savjete te mu pruža pomoć. Nedavno se par pohvalio luksuznim domom u centru Zagreba. Uredili su ga minimalistički, a zidove su obojali u bijelo. Kako nam je rekao Vlaho prije tri godine, dom su im uređivali dizajneri interijera Franić i Šekoranja

- Odavno smo završili velike radove preuređenja i sve je prošlo bez ikakvih problema i zastoja jer imamo divne susjede. Ostale su sitnice na kojima rade dizajneri Franić i Šekoranja - rekao nam je tad Arbulić. Iako nije bilo nikakvih zastoja, neki susjedi su se žalili građevinskoj inspekciji Državnog inspektorata zbog buke koja je dopirala iz stana tijekom preuređivanja. 

Zavirite u luksuzan stan Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović: Otvoreni prostor, mramor...
Zavirite u luksuzan stan Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović: Otvoreni prostor, mramor...

- Građevinska inspekcija Državnog inspektorata zaprimila je prijavu za početak građenja te je planiran nadzor građevinske inspekcije na navedenoj adresi. Investitor je prijavio početak gradnje, a isto tako za izvođenje građevinskih radova zaprimili smo prijavu - odgovorili su nam tad u Državnom inspektoratu.

 

Arbulić je u kolovozu otkrio kako, unatoč stanu u Zagrebu, gradi kuću u rodnim Konavlima. One imaju za njega sentimentalnu vrijednost jer je tamo odrastao, a koliko je vezan uz njih potvrđuje i njegova tetovaža.

- Konavle su nekakvo moje utočište, ali mislim da objektivno i ljudi i gosti i prijatelji koji dođu ne kriju oduševljenje ovim krajem i presretan sam radi toga - izjavio je Arbulić u intervjuu za IN Magazin.  Uz Konavle je vezana i njegova Tatjana, koja bi rado prihvatila život izvan gradske vrve.

- Pa zašto ne, mislim da to ona želi, bar sad čak više nego ja - ispričao je glazbenik.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VLAHOM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...