Show

Komentari 87

Tatjana Jurić o prekidu zaruka s Ivanom Zubakom: 'Znam da me negdje čeka romantična ljubav'

Tatjana Jurić o prekidu zaruka s Ivanom Zubakom: 'Znam da me negdje čeka romantična ljubav'

Kad se nađeš u situaciji da zakoračiš u život spreman i na dobro i na loše, svima svojima javljaš o sreći koja ti se događa, kad znaš koja će ti pjesma kojega datuma u kojoj crkvi svirati, a koja za prvi ples, ispričala je

Voditeljica Tatjana Jurić (39) je u intervjuu za Story, među ostalim, progovorila o prekidu zaruka s poduzetnikom Ivanom Zubakom. Ranije je rekla da su izostale one stvari koje zaručnički prsten simbolizira.

- Upravo je tako, toliko je jednostavno. Kad se nađeš u situaciji da zakoračiš u život spreman i na dobro i na loše, svima svojima javljaš o sreći koja ti se događa, kad znaš koja će ti pjesma kojega datuma u kojoj crkvi svirati, a koja za prvi ples... A onda, gotovo preko noći, opet dođe do promjene i sve moraš povući, onda je sve jasno i to ne traži dodatne komentare - rekla je za Story.

Otkrila je vjeruje li i dalje u romantične ljubavi.

- Uvijek! Znam da me negdje jedna čeka! Razvalit će! - poručila je.

Jurić, koju gledamo kao voditeljicu emisije 'Zdravlje na kvadrat' na Novoj TV, kaže da jako voli televiziju i općenito rad u medijima.

- I zahvalna sam što svoju egzistenciju mogu osigurati poslom koji me veseli. Moj mi posao pruža izazov, igru, dinamiku, pogotovo kad govorim o jutarnjem angažmanu na narodnom, ali i poslijepodnevnim televizijskim obvezama. Naposljetku, u ovim pandemijskim vremenima mnoge stvari su nam oduzete i uskraćene pa dobro dođe posvetiti se poslu - zaključila je.

Najčitaniji članci