Obavijesti

Show

Komentari 43

Tea Slavica je svog Petkovića bodrila s tribina u Trnavi: Goriš

Tea Slavica je svog Petkovića bodrila s tribina u Trnavi: Goriš
6

Tea, kad god je u mogućnosti, prati svog Brunu na utakmicama, a sad je otišla strastveno bodriti Petkovića i cijeli tim u Trnavu u Slovačkoj. S tribina je pratila utakmicu

Hrvatska je u petak navečer pobijedila Slovačku s rezultatom 4:0, a strijelci su bili Nikola Vlašić (21), Ivan Perišić (30), Bruno Petković (24) i Dejan Lovren (30). Vatreni su na tribinama imali brojne navijače, a jedna od njih bila je i Tea Slavica (20), Petkovićeva djevojka.

Tea, kad god je u mogućnosti, prati svog Brunu na utakmicama, a sad je otišla strastveno bodriti Petkovića i cijeli tim u Trnavu. S tribina je pratila utakmicu te putem društvenih mreža udijelila kompliment svom dečku koji je zabio za 2:0 u 46. minuti.

- Goriš - pohvalila ga je Tea. 

Prva pratilja Miss Universe 2019., kako je jednom rekla, najveća je podrška Petkoviću. Prati njegovu igru za reprezentaciju i Dinamo.

- Prije utakmice moja dužnost kao djevojke je da ne nabijam nikakav presing, te da budem tu ako treba razgovor i da mu stojim kao podrška - objasnila je jednom prilikom. 

Tei ne smetaju uvrede na račun žena nogometaša te kaže da se takvim pričama bave ljudi koji nemaju pametnijeg posla. 

bog čega smatram da ne trebam trošiti svoje misli na takve ljude - komentira. Inače, Tea studira te je nedavno prihvatila ulogu u filmu poznatog indijskog glazbenika i glumca Prabhasa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...