Obavijesti

Show

Komentari 28

Teen zvijezda obradila veliki hit Tajči, "Hajde da ludujemo"

Teen zvijezda obradila veliki hit Tajči, "Hajde da ludujemo"
1

Jako sam se razveselila kad su me Endi i njegov tim obavijestili da rade obradu moje pjesme i mogu reći da su napravili sjajan posao, istaknula je Tajči

VIDEO

Rijetko koja pjesma žari i pali i nakon 25 godina, no 'Hajde da ludujemo', zarazni poletni pop hit Zrinka Tutića i Alke Vuice kojim nas je Tajči predstavljala na Eurosongu u Zagrebu i postala jedna od najvećih zvijezda bivše države, i danas je omiljena pjesma svih generacija, pa tako i nekih novih klinaca. 

- Na svojim nastupima redovito sam izvodio i Tajčin hit i oduševilo me kako moja publika, koja se, kao i ja, rodila desetak godina nakon što je ova pjesma bila hit broj 1, zna riječi od početka do kraja, a reagiraju već na prvi takt. Došli smo tako vrlo brzo do ideje da pokušamo obraditi 'Hajde da ludujemo', što je za sve nas bio ogroman izazov, ali i velika čast i zadovoljstvo. Mislim da ne postoji osoba na ovim prostorima koja ne zna ovu pjesmu i zato nam je bilo vrlo zanimljivo obraditi pjesmu u muškom rodu te je glazbeno postaviti u 2014. godinu - objašnjava već sad megapopularni ENDI, koji ima pravu malu vojsku fanova, kako je došlo do ideje za obradom velikog hita koji među publikom živi i nakon dva desetljeća te ne skriva zadovoljstvo novim videospotom koji je sniman u Trakošćanu, HNK Varaždin i čudesnom privatnom stanu u Zagrebu.

- Endija sam upoznala prije dvije godine prilikom posjeta Zagrebu. Oduševio me svojom pristojnošću, skromnošću i tinejdžerskom odvažnošću da živi svoj san. Jako sam se razveselila kad su me Endi i njegov tim obavijestili da rade obradu moje pjesme i mogu reći da su napravili sjajan posao. Endi je uspio zadržati energiju, optimizam i radost ove pjesme, a sviđa mi se kako je 'prerađen' tekst u muškom rodu! Osjećam da Endi, osim karizme, ima i veliko srce za svakoga, a to je zasigurno pobjednička formula i ima moju veliku podršku - zaključuje Tajči, prva prava tinejdžerska zvijezda na ovim prostorima, čiji je simbol postala narančasta haljinica s metalnim kolutovima koju svi pamte kao jedan od najupečatljivijih televizijskih trenutaka. 

Narančasta boja i Tajčin nastup na Jugoviziji 1990. bila je jedna od glavnih inspiracija genijalnom umjetniku, svjetskog renomea, koji se proslavio dizajnom i izradom anđeoskih krila za Victoria's Secret. 'Krajem prošle godine, vrativši se iz Londona, vidio sam tri dosadašnja Endijeva spota i oduševio se kvalitetom. Razveselilo me što i kod nas postoje ljudi koji još uvijek teže svjetskoj produkciji. Odlučio sam Endiju i njegovu timu ponuditi suradnju i vrlo brzo smo se dogovorili. Za spot 'Hajde da ludujemo' izradili smo četiri kostima, koji su sve ručni rad i napravljeni su posebno za Endija, a izradili smo specijalne kostime i za bend i back vokale. Bilo je potrebno preko 200 sati, a na kostimima je radilo 15ak ljudi. Jako sam zadovoljan i drago mi je što mogu pomoći mladom čovjeku u ostvarenju snova. Endi je pravi profesionalac, iako mu je tek 16 godina, i predviđam mu velik uspjeh, ne samo na hrvatskom tržištu!, objašnjava Mario Miše, inače blizak suradnik legendarne Vivienne Westwood, kako je došlo do suradnje s teen idolom današnjih mladih. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić
Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene