Obavijesti

Show

Komentari 4

Tegan and Sara prvi put svirale u Hrvatskoj: 'Ovdje je odlično'

Tegan and Sara prvi put svirale u Hrvatskoj: 'Ovdje je odlično'
1

Njihov singl Closer sa novog albuma zaslužan je za uspjeh na svjetskoj razini. Iako su na sceni već 15 godina, tek su sada krenule upoznavati istočnoeuropsku publiku

VIDEO

Široj publici nešto poznatiji hitovi poput Goodbye, Goodbye i Closer sa najnovijeg albuma uslijedili su kasnije tijekom sat i pol dugog koncerta, prepunog odlične i pozitivne energije, kojom ove kantautorice tako vješto privlače publiku na europskoj turneji. 

Osim fanova koji ih prate iz rodne Kanade, blizanke su privukle i mnoge obožavatelje iz susjedne Slovenije, a svi su složni oko razloga zbog kojih ih slušaju.

- Slušam ih oko pet godina. Odlične su, talentirane, iznimne - kazala je djevojka iz Slovenije. 

Njihov singl Closer sa novog albuma zaslužan je za uspjeh na svjetskoj razini. Iako su na sceni već 15 godina, tek su sada krenule upoznavati svoju istočnoeuropsku publiku.

"Ovo nam je prvi dolazak u Hrvatsku, odlično je"

- Većina mjesta na kojima sviramo su nam nova, inače se držimo djela zapadne Europe. Ovo nam je prvi dolazak u Hrvatsku, prvi puta smo bile u Poljskoj, Češkoj. Odlično je, ne znam zašto nam je trebalo tako dugo da dođemo, ljudi su toliko ljubazni, gradovi prekrasni i ljudima se sviđa glazba na engleskom tako da smo uzbuđene što smo ovdje - rekla je Tegan.

A fanovi su ih dočekali doslovno punih ruku.

- Sretne smo što imamo odlične fanove, svaki put imamo druženje s njima prije nastupa i svake večeri koju smo provele u Europi dobivale smo vreće lokalnih specijaliteta, čokolade, alkohola, sigurna sam da ćemo i večeras okusiti neke hrvatske specijalitete - kaže Tegan.

Tegan: Ja i Sara se nadopunjavamo jako dobro

Unatoč povezanosti blizanke vode poprilično odvojene živote i imaju više različitosti nego što bi se na prvu moglo reći.

- Živimo u različitim gradovima, svaka na svom kraju zemlje, tako da iako provodimo puno vremena zajedno na turneji provodimo i puno vremena odvojene tako da smo izrasle u drugačije individue. Sara je nešto preciznija kad piše pjesme, ja nabacujem stvari pa kako ispadnu i nešto sam brža na jeziku, ali nadopunjavamo se jako dobro - dodala je pjevačica.

Osim odličnom energijom i komunikacijom sa fanovima prije i tokom koncerta, glazbenice privlače mladu publiku i zbog zagovranja prava LGBT zajednice, kao deklarirane lezbijke. S obzirom na brojnu publiku koju okupljaju u sve većem dijelu svijeta ostvarile su svoju ambiciju da postanu pozitivni uzori. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga