Show

Komentari 22

Televisa presenta: 'Otimačica' i Marisol pretjerale s 'plastikom'

Televisa presenta: 'Otimačica' i Marisol pretjerale s 'plastikom'

Iako više nisu tako popularne kao što su bile u 'zlatno vrijeme' meksičkih sapunica, glumice i dalje aktivno glume u serijama. Kako bi izgledale što mlađe, navodno su se podvrgnule brojnim operacijama...

Meksičke sapunice su 90-tih godina bile pravi hit, a mnogi se i danas rado sjećaju njihovih omiljenih likova. Njihove tužne priče su nas svaki dan prikovale za male ekrane.

Popularnu 'otimačicu' je utjelovila glumica Gabriela Spanic (45), lik Marisol je glumila Erika Buenfil (54), Esmeraldu Leticia Calderon (49), Rosu Garciu iz 'Divlje ruže' je glumila Veronica Castro (65), a 'sirotu bogatašicu' Consuelo je glumila Victoria Ruffo (57). Evo kako te glumice izgledaju danas...

Gabriela Spanic

Naša publika je bila posebno oduševljena Gabrielom Spanic koja ima hrvatske korijene. Ova nagrađivana glumica je najpoznatija po ulozi Otimačice, serije iz 1998. godine.

Posljednje četiri godine se nije pojavljivala na televiziji, a njeni fanovi je kritiziraju zbog pretjerivanja s plastičnim operacijama. Gabrieli je, kako kaže, velik san režirati filmove i pisati scenarije, pa planira povratak u televijski biznis, ali ovaj put 'iza malih ekrana'.

- Osjećam da će mi ova godina donijeti mnogo toga dobrog i da će se ispraviti nepravda koja mi je nanesena - govori glumica koju su posljednjih godina zaobilazili producenti. Stupce tabloida je punila obiteljskom situacijom i odnosima sa sestrom blizankom Danielom.

Erika Buenfil

Eriku Buenfil, većina pamti po ulozi legendarne Marisol u istoimenoj meksičkoj seriji koja je prije 20 godina bila nevjerojatno popularna. 

Marisol je bila djevojka koja je od posljedica nesreće u djetinjstvu imala ožiljak koji je neprestano prekrivala kosom, a kroz seriju prolazi kroz klasičan zaplet i rasplet jedne sapunice. 

Uloga Marisol pomogla joj je da se izvuče iz teške depresije i ovisnosti o alkoholu za kojim je posegnula zbog nesretne ljubavi. Erika i danas glumi u serijama...

Leticia Calderon

Leticia je za vrijeme snimanja 'Esmeralde' imala 29 godina.

Tada je bila na samom vrhuncu svoje karijere, a zbog pritiska slave se počela drogirati. Sama Leticia je otkrila da je za vrijeme snimanja bila na kokainu.

Iako više nije tako popularna kao što je bila u to vrijeme, Leticia i dalje aktivno glumi u sapunicama. Godine 2005. je napravila dužu pauzu kako bi se u potpunosti posvetila svom sinu Lucianu koji je rođen s Downovim sindromom.

Verónica Castro

Verónica je karijeru započela još 1966. godine, a ostvarila je uloge u brojnim filmovima i telenovelama, a za svoj rad je osvojila mnoge filmske nagrade. 

Fanovi je najviše pamte po glavnoj ulozi u telenoveli 'Divlja ruža', i ulozi Emme Costurere u televizijskoj seriji 'Žene ubojice'.

Također je glumila i u brojnim kazališnim predstavama. Evo kako Castro izgleda danas...

Victoria Ruffo

Victoria je svoju glumačku karijeru započela 1980. godine u telenoveli 'Konflikti jednog doktora'. Publika je poznaje kao 'Consuelo' iz sapunice Sirota mala bogatašica iz 1995. godine. U seriji, Consuelo je poput Pepeljuge i glumi sluškinju maćehi i dvojici polubraće. Consuelo je na početku 'ružno pače', a kasnije se pretvara u pravu ljepoticu.

Victoria je punih trideset godina radila za produkcijsku kuću Televisa tijekom kojih je snimila niz sapunica.

Najčitaniji članci