Obavijesti

Show

Komentari 64

'Zabranjena ljubav' 14 godina poslije: Evo gdje je ekipa danas

'Zabranjena ljubav' 14 godina poslije: Evo gdje je ekipa danas
9

Radnja serije započela je kao priča o incestuoznoj (zabranjenoj) ljubavi između brata i sestre blizanaca (Petre i Danijela) koji su razdvojeni pri rođenju te nisu znali da su u rodu...

VIDEO

Prošlo je deset godina od prestanka emitiranja serije Zabranjena ljubav. Serija se počela emitirati u listopadu 2004., a snimljeno je ukupno 805 epizoda u četiri sezone. Radnja serije je započela kao priča o incestuoznoj (zabranjenoj) ljubavi između brata i sestre blizanaca (Petre i Danijela) koji su razdvojeni pri rođenju te nisu znali da su u rodu.

Serija je prije završetka četvrte sezone naglo ukinuta zbog sve manje gledanosti i prevelikih troškova. Evo što su glumci nekih od glavnih likova ove serije radili u međuvremenu te kako izgledaju danas:

1. Zoran Pribičević 

Zoran Pribičević (35) je u seriji glumio Danijela Lončara koji je zaljubljen u svoju sestru blizanku Petru.

Zoranov lik je u 'Zabranjenoj ljubavi', nakon dvije sezone umro, a on se nastavio baviti glumom. Do sada je dao glas u sinkronizaciji brojnih crtanih filmova, glumio je u serijama 'Bitange i princeze', 'Larin izbor', 'Mamutica' i 'Zakon' te u nekoliko filmova.

Posvetio se i radu u kazalištu, a za svoje uloge i autorske radove je pobrao niz nagrada u Hrvatskoj i regiji. Bio je nominiran za nagradu Hrvatskog glumišta u kategoriji najboljeg glumca u predstavi za djecu i mlade.

2. Anita Berisha

Berisha (32) je u seriji glumila Petru Novak, glavnu junakinju ove 'zabranjene' priče.  

Nakon izleta u glumačke vode, Anita se povukla iz javnog života. Statirala je u nekoliko serija i filmova, a okušala se i kao voditeljica dječjih emisija. Nakon toga se vratila svojoj struci i zaposlila kao ekonomistica. 

lana klingor

3. Mario Valentić

Valentić (38), koji je po struci kineziolog, je svoju karijeru započeo kao maneken. Nakon što je postao Mister turizma, dobio je ulogu Borne Novaka u Zabranjenoj ljubavi. Nakon serije, pobijedio je s Anom Herceg u showu Ples sa zvijezdama. Imao je uloge u nekoliko domaćih serija kao što su Bibin svijet, Hitna 94, Dolina sunca... Valentić je i fitness trener i promotor zdravog života.

Goran Stanzl/PIXSELL

4. Petra Kurtela

Petra Kurtela (35) je u seriji glumila problematičnu Lanu Kos. Nakon Zabranjene ljubavi, nastavila se baviti glumom te je glumila u nekoliko serija i filmova. Završila je i studij na Umjetničkoj akademiji i posvetila se najviše kazalištu. Dijelove svoje svakodnevice redovito dijeli na društvenim mrežama, pa je tako otkrila da je prošle godine postala majka sinčića Relje.

Luka Stanzl/Pixsell

5. Sanja Vejnović

Vejnović (57) je godinu dana glumila Viktoriju Novak, a onda su ubili njen lik u seriji. Nakon Zabranjene ljubavi, kao i prije nje, glumila je u brojnim serijama i filmovima te se nastavila baviti kazališnim radom. Jedna od njenih nedavnijih uloga je ona Jasne Lončar u telenoveli Čista ljubav.

6. Antonija Šola

Antonija Šola (39) je karijeru započela u seriji 'Zabranjena ljubav', a onda se okrenula kantautorstvu i pjevanju. 

Ona je i autorica stihova hita 'Srce nije kamen' koja je proglašena najslušanijom pjesmom u 2006. godini po izboru radio postaja. Istoimena skladba je bila i najavna skladba treće sezone ove sapunice. U seriji je glumila lik Tine Bauer.

7. Mirna Medaković

Nakon završene gimnazije Mirna (39) je upisala studij Politologije, a iste godine debitirala je u seriji 'Zabranjena ljubav.' Nakon snimljene prve sezone serije, upisala je Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu. Od tada je vrlo aktivna u kazalištima, na televiziji, filmu i u radio dramama. Prošle godine je postala majka blizanki Zore i Kaje čije dogodovštine često objavljuje na društvenim mrežama.

8. Nada Rocco

Premda je glumila u mnogim kazališnim predstavama, filmovima i serijama, posuđivala glas brojnim dječjim pričama i crtanim filmovima, ovu glumačku divu u zadnje vrijeme puno pamte po ulogama u sapunicama. Osim u 'Zabranjenoj ljubavi', Nada Rocco (71) igrala je u 'Larinu izboru' i 'Najboljim godinama'...

- Televizija je čudesan medij, ljudi ipak najviše pamte sapunice. Pogotovo ako se pet puta repriziraju. To znači da ih je vidjelo više generacija. I, nevjerojatno, bez obzira na to koliko je godina prošlo, ipak vas prepoznaju - rekla je nedavno Nada.

Goran Stanzl/Pixsell

9. Dejan Marcikić 

Dejan (38), koje u seriji glumio osebujnog Igora, se nakon završetka snimanja serije posvetio glazbi i televizijskoj produkciji.

Prvo je bio u pratećem sastavu svoje kolegice Antonije Šole na mjestu bubnjara, a uz to je i bio bubnjar sastava Juanitos, nakon toga prelazi u Pacific Bullets pa Epilog. Glumio je i u serijama Ponos Ratkajevih, Hitna 94, Ponos ljubavi, Mamutica...

 

10. Jelena Perčin

Perčin je televizijskoj publici najpoznatija po dvjema ulogama, sramežljivoj slikarici Ani Fijan u sapunici Zabranjena ljubav te vamp voditeljici Nini Deverić u kriminalističkoj seriji Dobre namjere.

Nakon završetka te serije dobiva ulogu mlade stažistice u liječničkoj seriji Hitna 94. Osim u sapunicama, Perčin (37) je glumila u brojnim filmovima, serijama i kazališnim predstavama. Godine 2018. udala se za crnogorskog glumca Momčila Otaševića, a nedavno su dobili kćer Mašu.

11. Mario Mlinarić

Uloga Jakova Barišića donijela je Mariu (38) popularnost među gledateljima. Poslije toga je sudjelovao u televizijskoj reality emisiji 'Farma', gdje je i pobijedio. 

Danas je Mlinarić kondicijski trener, profesor fizičke kulture i magistar kineziologije te priznati trener brojnih profesionalnih sportaša. Osim toga, Mario je i nositelj tri Guinnessova rekorda. Godine 2017. se pojavljuje kao jedan od trenera RTL-ove emisije 'Život na vagi'.

VIDI OVO! Od škorpiona ćete u svađi dobiti u glavu, a bikovi su strpljivi.

VIDI OVO! Taboo tema: Sve što trebate znati o tangama.

VIDI OVO! Kako su slavni izgledali u srednjoj školi?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš