Obavijesti

Show

Komentari 16

Teške nesreće slavnih: Rennera pregazila ralica, Kanye smrskao lice, Freemana izvlačili iz auta...

Teške nesreće slavnih: Rennera pregazila ralica, Kanye smrskao lice, Freemana izvlačili iz auta...
9

Krajem listopada 2002. glazbenik Kanye West je oko tri ujutro zaspao za volanom unajmljenog Lexusa i zabio se u nadolazeći automobil. Westova čeljust bila je potpuno smrskana na tri mjesta

VIDEO

Prvi dan 2023. godine stigla je vijest o nesreći u kojoj je glumcu Jeremyju Renneru (51) ralica za snijeg prešla preko noge zbog čega je hitno hospitaliziran. Jeremy je, prema svjedočanstvu susjeda, izgubio puno krvi, no njegov glasnogovornik je, u ponedjeljak, 2. siječnja, priopćio javnosti da je glumac stabilno. Ova pomalo bizarna nezgoda ne događa se svaki dan, ali Marvelov junak nije jedini. Evo koji su sve poznati doživjeli teške nesreće u kojima su zamalo izgubili život. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jeremy Renner 00:41

Glumac Morgan Freeman (85) je 2008. godine sudjelovao je u prometnoj nesreći u Mississippiju. Freeman je izgubio kontrolu nad vozilom te je izletio s autoceste. Automobil se nekoliko puta prevrnuo prije nego se zaustavio.

Kada je došla hitna, mjesto nesreće je bilo u toliko lošem stanju da je morali rezati automobil kako bi izvukli Freemana. U nesreći je povrijedio ruku, a oštećenje živaca mu je godinama izazivalo probleme. U vrijeme nesreće u autu je bila i ženska putnica, koja mu nije bila supruga, što je izazvalo neka pitanja u javnosti. Navodno ju je glumac odveo kući s večere, a i ona je također završila s ozljedama u nesreći. 

Going in Style Film Screening - London

Krajem listopada 2002. glazbenik Kanye West (45) je oko tri ujutro zaspao za volanom unajmljenog Lexusa i zabio se u nadolazeći automobil. Westova čeljust bila je potpuno smrskana na tri mjesta, a suvozač je slomio obje noge.

West je morao na hitnu operaciju, gdje mu je metalna ploča stavljena u bradu, a usta su mu bila zatvorena više od mjesec dana. Reper je taj traumatičan događaj opjevao u singlu Through the Wire. 

FILE PHOTO: NFL: Super Bowl LVI-Los Angeles Rams at Cincinnati Bengals

Američka glumica Halle Berry (56) je 2000. godine doživjela nesreću kad je automobilom navodno prešla preko crvenog. Sudarila se s drugim automobilom i pobjegla s mjesta nesreće. Berry je na čelu imala posjekotinu za koju su bila potrebna 22 šava, a osoba iz drugog automobila je slomila ručni zglob.  

Odvjetnici glumice su tvrdili da joj je ozljeda glave uzrokovala gubitak sjećanja na nesreću. Barry je tvrdila da se odmah nakon nesreće odvezla kući i oko 90 minuta kasnije je nazvala medicinski centar Cedars-Sinai. Sljedeće jutro je službeno prijavila nesreću policiji. U početku joj je prijetila kazna od godine dana u zatvoru, ali je nakon završetka postupka je dobila kaznu društveno korisnog rada.

U siječnju 2021.  glumica i model Brooke Shields (56) je u nesvakidašnjoj nesreći slomila bedrenu kost nakon što je pala s daske za ravnotežu tijekom vježbanja u teretani u New Yorku. Odmah je podvrgnuta operaciji u kojoj su joj umetnuli dvije metalne šipke u nogu. 

- Imam puno metala u sebi nakon nesreće. Jedna šipka je od vrha kuka prema dolje, a druga je preko puta u čašici kuka - objasnila je Shields nakon nesreće. 

Glumac Matthew Broderick (60) je bio 1987. bio na odmoru u Irskoj s tadašnjom djevojkom, glumicom Jennifer Gray (62) i sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj su poginule dvije osobe.

YouTube

Jennifer je o tome govorila tijekom jednog intervjua.

Otkrili detalje nesreće Jeremyja Rennera: 'Izgubio je puno krvi'
Otkrili detalje nesreće Jeremyja Rennera: 'Izgubio je puno krvi'

- Taj film govori o gubitku nevinosti i sjećam se kad je taj film izašao šest dana ranije, bila sam u prometnoj nesreći gdje su majka i kći ubijene, i osjećam se kao da se moj život promijenio, i da svi mi imamo različite prozore u mogućnost onoga što život može biti, i radost koju život može imati, i gledam na sebe (crveni tepih iz tog vremena) i izgledam šokirano ... pa, na neki način, potpuno nepovezana - rekla je Jennifer.

AFP
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Vanna kao član hrvatskog žirija: 'Glasali smo po svojoj savjesti, uopće nije fer što me osuđujete'
EUROSONG 2024.

Vanna kao član hrvatskog žirija: 'Glasali smo po svojoj savjesti, uopće nije fer što me osuđujete'

Osim Vanne, u stručnom žiriju za Eurosong bili su: Srđan Sekulović Skansi, Dino Jelusić, Mihovil Šoštarić Lockroom, Gina Victoria Damjanović

Predstavnica Grčke šokirala je time koliko ima godina
MARINA SATTI

Predstavnica Grčke šokirala je time koliko ima godina

Marina Satti je u finalu, sa svojom pjesmom 'Zari', završila na 11. mjestu
VIDEO Pogledajte doček Nemi: Jedan im u zračnoj luci dobacio 'heeej', ispred ih čekali fanovi
U ZÜRICHU

VIDEO Pogledajte doček Nemi: Jedan im u zračnoj luci dobacio 'heeej', ispred ih čekali fanovi

Društvenim mrežama počeo se širiti video na kojemu se vidi doček švicarskih predstavnika. Tamo je prikazano samo nekoliko ljudi. Ipak, to nije bila stvarnost jer su se brojni okupili kako bi pozdravili Nema