Obavijesti

Show

Komentari 42

Anamarija iskreno o abortusu: 'Uništila bih tom djetetu život'

Anamarija iskreno o abortusu: 'Uništila bih tom djetetu život'
9

Anamarija, kojoj natjecanje u 'Farmi' pada sve teže, u razgovoru je spomenula da je abortirala, nakon čega se Ivica 'okomio' na nju jer misli da na to nije imala pravo

VIDEO

Loše vrijeme i velika količina oborina ljuti su neprijatelji farmerima. Osim što im otežava svakodnevicu, predstavlja im i izazov što se tiče radove na imanju. Farmeri su bili u strahu hoće li sve do polaska na Sajam uspjeti napraviti sve zadatke i hoće li ovoga puta dobiti zeleni certifikat koji podiže vrijednost njihovih proizvoda.

Mentor Joža je bio zadovoljan njihovim radovima ovoga tjedna, a i zeleni certifikat od njega nije izostao. Trženje na Sajmu prošlo je odlično, a vratili su se i s novim životinjama – guskama, a briga o njima odmah je povjerena novoj farmerici Aniti. „Jako sam zadovoljan kako smo tržili, zaradili smo lijepih 80 dukata. 

Stavio sam dosta sa strane za farmere, ipak su ih zaslužili jer su se dosta trudili.“ izjavio je zadovoljno ovotjedni Gazda Ivan. Sa sobom je na Sajam poveo Annu i Anitu, a na farmu su se vratili s dosta proizvoda. Gazda je bio široke ruke pa je tako svojim farmerima podijelio po tri dukata te im dao još jedan kao predujam za naredne radove.


Nova TV

Sara nije sudjelovala u poslovima budući da ju je ulovila bolest, no kaže kako se osjeća mnogo bolje. Stručno medicinsko osoblje ju je pregledalo i utvrdilo kako nema razloga za brigu i da se ne radi o ničemu ozbiljnom. - Dolazi teško vrijeme, za mene osobno teže nego što sam mislila da će biti - kazala je Sara svjesna da će se ubuduće morati više pripaziti i toplije oblačiti.

Anamarija je rekla kako se svakim danom sve teže i teže diže iz kreveta. Kako kaže, ne može se pronaći niti u jednom poslu na farmi. - Ja provodim dane ovdje da pijem kavu, šećem po kući, napravim neku glupost, više gluposti i odem leći. Nemam volje se ni za dići. Jedina osoba koja mi je ovdje zanimljiva i koju obožavam je Anna, ali ona dosta radi pa nema vremena se sa mnom zezati - izjavila je Anamarija koja je s Ivicom i Annom podijelila neke privatne stvari iz svog života. 

U razgovoru spontano su došli do teme trudnoće gdje im je Anamarija priznala kako je abortirala. - Tko si ti da sudiš ikome? - odmah ju je upitao Ivica.  - Ja bih uništila tom djetetu život - odgovorila mu je Anamarija, a Ivica joj je potom rekao kako razumije sve, ali da smatra kako mi nismo osobe koje mogu nekome suditi, pogotovo ako se radi o životu. - Ne možeš suditi o tome ako se ne nađeš u toj situaciji - zaključila je Anna.

Nova TV

Predvečer su se Anna i Ivan povukli u kućicu za Gazde kako bi porazgovarali o farmerima. Anna je rekla Ivici kako bi ona dala šansu Miriam da ostane jer se pokazala da hoće raditi, no kopka je što je do sada čekala da se priključi ostalim farmerima u obavljanju zadataka.  - Vuk bi htio otići do finala i osvojiti novce i pitanje je bi li on te novce podijelio kako on to priča na sve. On ide od čovjeka do čovjeka koji njemu ostaje - povjerila se Anna Ivanu. - Ja prva neću dijeliti novce na sve. Ako i osvojim podijelit ću samo onima za koje smatram da su zaslužili - dodala je Anna.

Sudeći po uspješno obavljenom Sajmu i obilato podijeljenim dukatima, farmeri za Gazdu imaju samo riječi hvale. „Postao sam dosta umoran otkad sam postao Gazda. Spavam tri -četiri sata i to je za to što osjećam veću odgovornost za ljude.“ rekao je Ivan kojega očekuje još par dana vladavine.

5 razloga zašto svako mama treba brzo otići u Metro

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga