Obavijesti

Show

Komentari 48

Teške životne odluke: Poznati koji su se morali odreći djece

Teške životne odluke: Poznati koji su se morali odreći djece
1

Iako se često piše o poznatima koji su odlučili posvojiti djecu, neki su zbog teških i neočekivanih okolnosti odlučili svoje dijete dati na posvajanje

VIDEO

Roseanne Barr

Glumica je svoju kćer Brandi Brown dala na posvajanje kada je imala 18 godina jer je nije mogla uzdržavati. Kada se proslavila, kontaktirao ju je jedan tabloid te su je obavijestili da su joj pronašli kćer.

Roseanne i Brandi tada su ponovno postale obitelj, a Brandi je počela raditi kao asistentica u produkciji hit serije 'Roseanne'. Barr ima još troje djece s prvim suprugom Billom Pentlandom te sina Bucka s trećim suprugom Benom Thomasom. 

Roseanne For President! Premiere - Los Angeles

Joni Mitchell

Kada je bila u radnim dvadesetim godinama, glazbenica je rodila kćer Kelly Dale Anderson koju je dala na posvajanje. Kelly je svoju majku upoznala tek 2011. godine. Mitchell je bila u dva braka, ali više nikada nije imala djecu. 

PA/Pixsell

Patti Smith

Punk glazbenica svoju je prvu kći dala na posvajanje 1967., kada je imala 21 godinu. Kasnije je imala još dvoje djece sa suprugom Fredom 'Sonic' Smithom, sina Jacksona i kći Jesse. 

Patti Smith performs on the Pyramid stage at Worthy Farm in Somerset during the Glastonbury Festival

Rod Stewart

Slavni glazbenik je s djevojkom Suzannah Boffey dobio kći Sarah Streeter, ali par je bio mlad i u besparici stoga su dijete dali na posvajanje. Stewart se kasnije ponovno povezao sa Sarah te su ostali u dobrim odnosima. Rod je bio u tri braka, u kojima je dobio još šestero djece. 

Pixsell

Andy Kaufman 

Ekscentrični komičar dobio je kći Mariu Bellu-Colonnu sa svojom srednjoškolskom djevojkom 1969. godine. Mariu su dali na posvajanje, a kada je odrasla htjela je saznati tko su joj pravi roditelji. Kada je shvatila da joj je Andy otac, komičar je već bio mrtav, ali je zato pronašla i zbližila se s ostatkom svoje obitelji.

Kaufman se nikada nije ženio, ali je ostao sa svojom partnericom Lynne Margulies sve do svoje smrti 1982. godine.  

Screenshot

Albert Einstein

Mnogi vjeruju da je slavni fizičar svoju kći Lieserl, koju je dobio s prvom suprugom Milevom Marić 1902. godine, dao na posvajanje. Postoji i teorija da je umrla kao dijete od streptokokne upale grla. 

Einstein je s Marić kasnije dobio još dva sina, Hansa i Eduarda. 

Clark Gable

Glumac je imao aferu s kolegicom Lorettom Young 1935. godine za vrijeme snimanja filma 'Zov divljine', a navodna romansa je rezultirala trudnoćom. Glumica je trudnoću skrivala pa je otputovala u Europu nakon drugog tromjesečja. Loretta je njihovu kći Judy rodila u Kaliforniji, a odmah ju je dala na posvajanje.

No 19 mjeseci poslije, vratila se po nju u sirotište te ju je legalno posvojila. Iako je Judy nedoljivo podsjećala na Gablea, on ju nikada nije priznao.

via GIPHY

 

 

 

Loretta se navodno prije smrti povjerila prijateljici te joj je rekla da s Clarkom nikada nije imala aferu, nego da ju je glumac jednom silovao. Gable je bio u braku pet puta. Njegova posljednja supruga Kay Williams rodila mu je sina Johna Clarka Gablea četiri mjeseca prije njegove smrti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina