Show

Komentari 3

Teta Vivian iz 'Princa s Bel Aira' napala Cosbyjevu TV suprugu: 'Nemoguće je da nisi znala...'

Teta Vivian iz 'Princa s Bel Aira' napala Cosbyjevu TV suprugu: 'Nemoguće je da nisi znala...'

Bill Cosby je oslobođen jučer, nakon što je Vrhovni sud u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji poništio presudu nižeg suda koji je 2018. osudio Billa na deset godina

Glumica Janet Hubert (65) najpoznatija po seriji 'Princ iz Bel Aira' napala je na Twitteru kolegicu Phyliciju Rashad (73) koja je pohvalila oslobađajuću presudu Billa Cosbyja (83) nakon što je  proveo tri godine u zatvoru zbog seksualnog zlostavljanja.

- Napokon! Ispravljena je nepravda te je ispravljena pogrešna odluka suda - napisala je Rashad  na Twitteru dijeleći Billovu fotografiju.

- Phylicia o čemu ti pričaš! Ne poznajem te, ali ovo što govoriš je potpuno krivo. Svi su znali što se onda događalo, nemoguće je da ti nisi - uzvratila joj  je Jane.

- Umjesto da napišeš 'Star je, izašao je, sretna sam zbog njega, ali on je i dalje... kriv' - nastavila je Hubert i dodala kako svi znaju u  industriji da je Cosby sve ono za što je optužen.

Naglasila je da poznaje barem još pet žena koje nisu rekle svoju stranu priče na sudu, a i njih je slavni glumac napastovao. 

Rashad koja je nedavno imenovana dekanicom Odsjeka za umjetnost na povijesnom crnačkom Sveučilištu Howard osramoćenog komičara podržavala je od samog početka optužbi.

Nakon brojnih napada tviteraša Rashad se ispričala ispričala žrtvama seksualnog napastovanja te je istaknula kako nije htjela biti nepoštena ni prema kome, a li da ona vjeruje kako je Bill nevin.

'Kako će ona kao dekanica reagirati i odgovoriti studentici koja joj se povjeri da su je seksualno napali na fakultetu zaposlenici ili studenti? - napisala je jedna komentatorica.

Hubert je igrala 'tetu Vivian' Will Smithu (52), a Rashad Billovu suprugu, odvjetnicu Claire Huxtable u 'Cosby Showu'.

Podsjetimo, Cosby je oslobođen jučer, nakon što je Vrhovni sud u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji poništio presudu nižeg suda koji je 2018. osudio Billa na deset godina. 

Najčitaniji članci