Obavijesti

Show

Komentari 10

Težak život farmera Dušana: Tri natjecateljice su mu se rugale u showu, a gledatelji su ga branili

Težak život farmera Dušana: Tri natjecateljice su mu se rugale u showu, a gledatelji su ga branili
8

Takav život utjecao je na mene. Morao sam preko noći odrasti. Naučio sam se snalaziti u životu. Naučio sam cijeniti ono što imam i da mi u životu ne treba puno sreće, priznao nam je Dušan 2020. godine

VIDEO

Dušan Golubovac jedan je od farmera, koji je svojom skromnošću i teškom životnom pričom privukao pozornost u 12. sezoni showa 'Ljubav je na selu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dragana za 24sata o farmeru Hrvoju, taksiju i djeci: 'Ljudi se ne usude biti neugodni u vožnji' 00:51

S bratom Vojislavom i sestrom Milanom stigao je u Dječji dom Vrbina u Sisku kad je išao u peti razred osnovne škole. Roditelji su ih ondje ostavili jer nisu imali uvjete da djeca normalno pohađaju osnovnu školu. Kasnije su mu preminule majka i baka. Nakon njihove smrti naučio je brinuti za sebe i imanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Takav život utjecao je na mene. Morao sam preko noći odrasti. Naučio sam se snalaziti u životu. Naučio sam cijeniti ono što imam i da mi u životu ne treba puno sreće. Moja najveća sreća je zdravlje - priznao nam je 2020. godine.

Dušan iz 'Ljubav je na selu' je dobio sina, ali ne može do njega zbog poplava: 'Čekam poziv...'
Dušan iz 'Ljubav je na selu' je dobio sina, ali ne može do njega zbog poplava: 'Čekam poziv...'

Zahvaljujući emisiji 'Ljubav je na selu', Dušan je ponovno sreo staru prijateljicu iz dječjeg doma, Sandru Gomboc Škrinjar (33) iz Gline. Ona je prva napustila njegovo imanje, a nakon showa su ostali u dobrim odnosima.

Osim nje, na Dušanovu imanju bile su Gorana Vušurović i Tajana Mužinić. Nakon što ih je oduševio svinjetinom, salatom i domaćim kruhom koji je sam ispekao, uslijedio je šok za njih. Soba koju im je pripremio bila je prljava, a jedan krevet bio je u jako lošem stanju...

- Užasno je, smrdi kao da su miševi ovde hodali danima - komentirale su djevojke smještaj. 

Posebno razočarana bila je Gorana koja je o svemu s Dušanom tada odlučila porazgovarati nasamo. Iskreno mu je rekla da uvjeti u kojima živi smetaju njoj i ostalim djevojkama.

- Željela je s njim nasamo razgovarati, a popljuvala ga je najviše - komentirale su Tajana i Sandra.

- Ne mogu reći da te krivim, ali jednostavno nisam navikla na to. Meni je stvarno žao što sam brutalno iskrena, ali ne mogu protiv sebe - otkrila je Gorana pa dodala da mogu ostati prijatelji, ali da su šanse za nešto više nakon svega što je vidjela gotovo nikakve.

- Osjećam se tužno jer nisam ispunio njihova očekivanja - kazao je Dušan koji je na kraju pustio i suzu, a gledatelji su odmah stali u njegovu obranu.

Život ga nije mazio, a žene u showu su mu se često rugale, no sada ima veliki razlog za slavlje
Život ga nije mazio, a žene u showu su mu se često rugale, no sada ima veliki razlog za slavlje

- Zašto bih se ljutio, život je kratak, treba uživati, a ne biti zlopamtilo - rekao nam je kasnije Dušan.

U realityju nije upoznao srodnu dušu. Ipak, sreća mu se osmjehnula nakon showa, kad je upoznao je Ana-Mariju iz Bosne i Hercegovine. Nakon što su se neko vrijeme dopisivali na Facebooku, dogodila se ljubav i par se vjenčao u lipnju 2020.

- Ana-Marija je dobro, u braku nam je sjajno. Slažemo se i jedno drugo podupiremo u svemu - ispričao nam je Dušan ranije. Par nam je tada otkrio da očekuje prinovu, kćer Mašu.

- Sada smo u iščekivanju bebice, termin je u rujnu. Curica je i zvat će se Maša - pričao nam je skromni bivši farmer.

U razornom potresu 2020., koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju, nastradala mu je kuća u Zrinu.

- Stara kuća je drvena, ali šuplja i oštećena. Što god s njom napravimo, neće imati smisla - ispričao nam je Dušan nakon potresa. U kući mu je sve ispucalo, a zidovi su bili puni rupa.

Iako su mu mnogi tada savjetovali da drvenu kućicu kompletno sruši i izgradi novu, sa suprugom Ana-Marijom odlučio je prikupiti sredstva za obnovu. 

-  Tako je, kako je. Ne želim ići nigdje drugdje sada. Plan mi je najprije sve srediti da možemo u miru živjeti - ispričao je farmer početkom veljače 2021.

Nedavno je s voljenom Ana-Marijom dobio sina Mihaela, no zbog poplave nije mogao doći do njih.

- Supruga je rodila u utorak. Nije još stigla kući, a i problem je što smo okruženi vodom. Srećom, mi nismo u poplavama, ali ne možemo doći do bolnice u Sisku, gdje se ona nalazi. Zatvoren je put, a drugim putem moramo preko Bosne i Hercegovine. No, u petak ću najvjerojatnije ići po nju. Sina sam zasad vidio samo preko videa - rekao je za RTL.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'