Obavijesti

Show

Komentari 0

The Cat Paws: Rockabily bend oduševio je brojne Bjelovarce

The Cat Paws: Rockabily bend oduševio je brojne Bjelovarce
3

Još jednom se pokazalo da je glazba koju oni sviraju ima puno poklonika ne samo u Austriji, Nizozemskoj ili Sloveniji, gdje najčešće nastupaju, već i u Hrvatskoj.

VIDEO

- Mi sviramo glazbu Rockabilly, a osnovani smo prije šest godina u Daruvaru. Bend se zove The Cat Paws, a prvi nastup smo imali na Motorijadi, i onda je krenuo naš uspon – kazao nam je pjevač Josip Martinović. Dok su ostala tri člana benda Miroslav Gorša, Željko Volenik i Dario Santo. Oni su po 13 godina striji od 24-godišnjeg Martinovića, i svi su iz Daruvara. Svirkom, u organizaciji Mario bara u srijedu navečer na bjelovarskom Korzu oduševili mnogobrojne posjetitelji Terezijane. 

Još jednom se pokazalo da je glazba koju oni sviraju ima puno poklonika ne samo u Austriji, Nizozemskoj ili Sloveniji, gdje najčešće nastupaju, već i u Hrvatskoj. Mnogobrojni Bjelovrčani koji su se u srijedu našli na Korzu nisu odoljeli da zajedno s djevojkama i suprugama članova benda zaplešu u ritmu Rocka. Bend je do sada odradio oko 400 koncerata. 

Uz inozemne nastupe, najviše sviraju tijekom ljeta na Jadranu. Njihov dolazak i sjajna svirka je još jedna potvrda da na Pučkoj fešti Terezijani, koja se godinama održava u Bjelovaru ne treba izmišljati sadržaje koje nikoga ne interesiraju, već posegnuti za onim što ljudi žele. Poput glazbe iz 50-tih godina, prošlog stoljeća, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin