Obavijesti

Show

Komentari 10

The Rock: Kći mi nije dala na posao s nenalakiranim noktima

The Rock: Kći mi nije dala na posao s nenalakiranim noktima
10

Rekla mi je: 'Tata, zaista ih trebaš trebaš nalakirati i pogledala me sa svojim predivnim, majčinim, plavim očima. Rekao sam joj: 'Da, apsolutno imaš pravo, tatica treba obojati svoje nokte', napisao je glumac

VIDEO

Rekao sam joj da moram na posao, no ona me upozorila da mi treba nalakirati nokte, objasnio je Dwayne Johnson (46). Glumac se u subotu pohvalio na društvenoj mreži fotografijom na kojoj mu njegova kći Jasmine Liai (2) boji nokte na rukama u crveno. 

- Rekla mi je: 'Tata, zaista ih trebaš trebaš nalakirati i pogledala me sa svojim predivnim, majčinim, plavim očima. Rekao sam joj: 'Da, apsolutno imaš pravo, tatica treba obojati svoje nokte' - napisao je Dwayne koji je poznat pod nadimkom 'The Rock' zbog svoje snage i mišića.

Istaknuo je kako su to ovakve stvari 'prioriteti tate medvjeda' i da nije trebao odstranjivač laka. Fanovi su pohvalili glumca zbog njegove 'požrtvovnosti' i komentirali kako je fantastičan otac. 

- To je ono što čini najbolje očeve. Dopuštaju kćerima da lakiraju njihove nokte i šminkaju ih - napisali su. Dwayne je krajem travnja dobio kćer Tianu Gianu s djevojkom, pjevačicom Lauren Hashian (33). Lauren je majka i male Jasmine, koju Dwayne naziva Jazzy, a glumac s bivšom suprugom, producenticom Dany Garciom (49) ima kćer Simone (16)

OVO JE BIZARNO: Teorije zavjere o Kardashianima, najslavnijoj obitelji na svijetu!

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU TREĆE SEZONE 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

​​​​​​​

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin