Obavijesti

Show

Komentari 17

'The Voice': Mentori su dobili pojačanja među savjetnicima

'The Voice': Mentori su dobili pojačanja među savjetnicima
8

Druga sezona popularnog HRT-ovog showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske', koja počinje 23. siječnja, donosi promjene u timovima nekih mentora

VIDEO

Druga sezona popularnog HRT-ovog showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske', koja počinje 23. siječnja, donosi promjene u timovima nekih mentora. Mentori Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak u svojim timovima imaju po dvoje savjetnika, glazbenog producenta i vokalnog trenera, koji im pomažu u radu s natjecateljima.  

Ove godine mentorica Indira Levak odabrala je nove savjetnike, a to su producent Branimir Mihaljević i pjevačica Daria Hodnik

HTV

- Glazbeni producent je važan član mentorskog tima jer pomaže pjevačima oko interpretacije i bitno pridonosi ukupnom dojmu izvedbe - kazao nam je Branimir koji je iznimno sretan što ga je Indira pozvala da bude dio njezina tima u drugoj sezoni showa. Branimir je radio s mnogo mladih talenata i izvođača i kaže da je spreman sve tajne zanata otkriti onima koji imaju hrabrosti prijaviti se na ovo natjecanje i tako započeti svoju pjevačku karijeru.

- Kao članica kvarteta Apsolut A, s kojim sam sudjelovala u brojnim emisijama Hrvatske radiotelevizije, vidjela sam koliko je važan ustrajan i predan rad s kandidatima na pjevačkim natjecanjima - rekla je Daria koja je kao prateći vokal sudjelovala i u showu 'Zvijezde pjevaju'. Sada će biti bliže natjecateljima i očekuje da će svojim iskustvom i znanjem pomoći svakome u što lakšem svladavanju pjevačkih izazova s kojima će se susretati. 

Do promjene je došlo i u timu mentora Ivana Dečaka. Uz producenta Aljošu Šerića, u radu s natjecateljima Dečaku će pomagati pjevačica Antonia Matković Šerić.

HTV

- Ivan i Aljoša puno su mi pričali o iskustvu u prvoj sezoni i zato sam presretna što sam dio tima koji će mladim ljudima pomoći na samom početku karijere - rekla je Antonia. Priznala je da željno iščekuje početak rada s natjecateljima. 

- Sve svoje znanje i iskustvo dat ću tim mladim ljudima - kazala je Antonia, koju veseli druženje s natjecateljima i svim sudionicima showa.   

- U prvoj sezoni smo se zbližili s natjecateljima koji su bili u Ivanovom timu i susrećemo se često na gažama. A najveća pobjeda svakoga od nas je kada vidimo da i oni imaju koncerte i suradnje koji su im prilika za uspon u pjevačkom svijetlu, a dobili su je upravo zahvaljujući 'The Voiceu' - kazao je Aljoša te najavio da će i u drugoj sezoni biti podrška natjecateljima u njihovu napredovanju tijekom showa.

Tonyju Cetinskom u radu s natjecateljima i dalje će pomagati producent i skladatelj Miro Buljan, te pjevačica Djordjija Palić.

HTV

- Prva sezona opravdala je moja očekivanja. 'The Voice' je realiziran na visokoj razini, a natjecatelji su bili kvalitetni i uporni u radu i napredovanju kroz show - rekao je Miro, koji prati sve inozemne inačice showa i kojemu je velika čast sudjelovati u ovoj hrvatskoj. I u drugoj sezoni natjecateljima će  prenositi svoje znanje i iskustvo, istodobno poštujući senzibilitet svakoga od njih i njihov odabir glazbenog žanra. 

Presretna što će nastaviti rad  u showu je i Djordjija Palić. 

- Prva sezona je bila i svojevrsno upoznavanje s formatom, ali sada točno znamo što nas čeka u kojoj fazi natjecanja, i očekujem da će nam biti jednostavnije - rekla je Djordjija, koja se i ove sezone nada karizmatičnim kandidatima, spremnima na mnogo rada i truda.

Jacques Houdek i ove sezone surađivat će sa skladateljem i producentom Tihomirom Preradovićem, te s pjevačicom Marinom Đurović Ćelić.

HTV

- Izazov je raditi s mladim ljudima i pomoći im na putu kroz 'The Voice' - kaže Tihomir, koji osjeća veliku odgovornost za svoj rad  u showu. 

- Kao i u prvoj sezoni, i u drugoj ćemo pokušati pomoći natjecateljima da upiju što više našega iskustva i znanja te daju maksimum u izvedbama koje su pred njima - poručio je Tihomir i ponovno istaknuo da svi koji se prijavljuju za ovaj show zapravo žele jednog dana biti na mjestu mentora. 

- Prva sezona je predivno iskustvo rada s mladim natjecateljima kojima sam pokušala prenijeti svoje znanje o pjevanju, scenskom pokretu i glumi - kazala je Marina, koja je ponosna na svakog natjecatelja iz Jacquesova tima u prvoj sezoni. Raduje se kada vidi da članovi iz prve sezone postupno grade svoju karijeru na temeljima koje su zajedno utvrđivali tijekom showa.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci