Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
209 komentara

Thompson: Da zahvalim ženi na ljubavi napisao sam pjesmu

POČAŠĆEN Marko Perković Thompson je i izvođač godine na CMC festivalu u Vodicama. Pjesmu 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova' proglasili su hitom godine

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
209 komentara

Nije mi bilo teško iz Splita doći otpjevati i odmah se vratiti kući. CMC festival mi je veoma važan jer je jedan od rijetkih koji je opstao, rekao je Marko Perković Thompson (48), koji je zapjevao kao gost iznenađenja u Vodicama.

Njegovu pjesmu 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova' proglasili su hitom godine, a dobio je nagradu i kao izvođač godine. Publika mu nije prestajala pljeskati. 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova' lani je objavio na albumu 'Ora et labora', a Marko ju je posvetio supruzi Sandri (38). Njome joj je htio zahvaliti na ljubavi koju daje njemu i njihovoj djeci Šimunu (11), Anti (9), Divi (8) te blizankama Katarini i Cviti (4).

- Moja je Sandra cijeli život posvetila meni i djeci, a ta je pjesma mali dio moje zahvalnosti prema njoj. Sretan sam. Imam divnu suprugu, petero zdrave i vesele djece, moj život se s njima jako promijenio - kaže pjevač, koji će ljeto provesti odmarajući se.

- Igram se s djecom u plićaku. Trčim za njima, plivamo zajedno. Lani smo bili u Dubrovniku, a možda ćemo i ove godine. Nismo još odlučili - kaže Thompson. Dodao je da se s obitelji iz Zagreba preselio u Split. 

Za Nives ispekao vola na ražnju

Pjesmu 'Karanfili' Nives Celzijus (32), čitatelji 24sata proglasili su hitom godine.

- To mi je poticaj da budem još bolja - rekla je Nives, koja je u vodičkoj konobi promovirala pjesmu. Vlasnik je u njenu čast ispekao vola, a zaplesala je i valcer s Giulianom.

Naši partneri pišu
Message