Obavijesti

Show

Komentari 392

Thompson: Zakonom treba zaštititi prava homoseksualaca

Thompson: Zakonom treba zaštititi prava homoseksualaca
5

Nisam za to da im se uskrati pravo, nisam za to da se ikome išta uskraćuje. Nisam ni za to da oni svi nameću nama nešto što mi smatramo da nije dobro, rekao je

VIDEO

Ako toliko moliš koliko radiš nema straha za tebe, našalio se danas Thompson gostujući u emisiji kod Antonije Blaće u njenom showu na Narodnom radiju. Impresionirala ga je naime činjenica da je Antonija potpuno samostalna u tehničkoj realizaciji programa. 

Na radio je došao pozvati slušatelje na svoj koncert koji će označiti početak turneje 'Ora et labora', a održat će se na splitskom Poljudu 30. lipnja. Najavio je da se radi o produkciji na svjetskom nivou kakva u Hrvatskoj još nije viđena. 

Thompson na Poljudu najavljuje spektakl

- Kad smo 2002. godine zadnji puta radili koncert na Poljudu nismo uspjeli dobiti travnjak. Ovaj puta smo ga dobili pa ćemo zato i produkcijski napraviti nešto što još nismo uspjeli, odnosno nismo imali priliku pokazati. Veselim se. Priželjkivao sam dugo ovaj koncert - rekao je Thompson i objasnio Antoniji da će pozornica biti široka čak 60 metara.

Thompson je dobio priliku objasniti i fotografije na kojima se odlično zabavlja s hrvatskim reprezentativcima na pripremama pred utakmicu sa Škotskom. 

'S nogometašima sam se družio jer me pozvala udruga navijača 'Uvijek vjerni'

- Pozvan sam od strane udruge navijača Hrvatske reprezentacije 'Uvijek vjerni'.  Oni su osnivali podružnicu u Čapljini i pozvali su me da dođem prisustvovati, došao je i Štimac i Olić. Tako malo smo se družili, ali nismo više od pola sata jer su oni imali obaveze, morali su ići. Ja sam ostao mrvicu dulje od njih. Oni su s treninga došli tamo jer ih je udruga pozvala i super što su to napravili jer je ljudima bilo drago - rekao je Thompson i stavivši se u obranu nogometaša.

'Ja sam za ljubav, zajedništvo i toleranciju'

Antonija je za Thompsona pripremila i neka još škakljivija pitanja. Budući da je pjevač javno podržao inicijativu udruge 'U ime obitelji' stavila se u obranu LGBT zajednice i kod Thompsona naišla na vrlo pomirljiv i tolerantan stav. Pjevač je naime izjavio kako homoseksualne zajednice svakako treba zakonski urediti te da protiv njih nema ništa. 

- Treba zakonom to urediti, ali ja ne vjerujem u ovu agresivnost koju oni pokazuju prema drugima. Generalno treba osuditi  nasilje. Nisam za to da im se uskrati pravo, nisam za to da se ikome išta uskraćuje.  Nisam ni za to da oni svi nameću nama nešto što mi smatramo da nije dobro. Ne volim agresivnost. Ja sam za ljubav, zajedništvo i toleranciju - rekao je Thompson.

 Antonija se našalila upitavši: 'Jesam li ja pinku veći Hrvat od tebe, ako volim i hrvatske pedere', a Thompson joj je odgovorio:  'Veći si Hrvat ako si učinio više djela za drugog čovjeka, za svoju domovinu i koliku si žrtvu podnio za domovinu!'

Doznali smo i da je Međimurcima i Turopoljcima silno krivo što ih se ne spominje u pjesmi 'Lijepa li si', te da Thompson još uvijek posjeduje pušku po kojoj je dobio nadimak.

Antonija je Thompsonu za kraj slikom poručila: 'Mrzim kad je vruće, a Thompson zaustavi vjetar i ispituje ga gluposti!'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 392
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga