Show

Komentari 27

Tia Jurčić i Mario Mamić poveli su klince na dječju predstavu

Tia Jurčić i Mario Mamić poveli su klince na dječju predstavu

MAMIĆEVI NASLJEDNICI IGRALI SE S TIJINIM SINOM Tia i Mario s djecom su gledali predstavu ‘Maša i Medvjed na ledu’. Tia je često provjeravala kako dječaci slažu

Bili su distancirani pred sinovima. Nisu međusobno puno razgovarali, nego su oboje udovoljavali željama svoje djece, ispričala je naša čitateljica. Ona je sjedila nedaleko od Tije Jurčić (31) i Marija Mamića (33), koji su uživali u predstavi 'Maša i Medvjed na ledu'.

Zaljubljeni par prije nekoliko mjeseci uselio se u stan u Zagrebu, a sad sinove navikavaju na zajednička druženja. Dobro raspoloženi dječaci u vrijeme pauze dječje predstave igrali su se nedaleko od roditelja. Tia se 'naoružala' sokovima i grickalicama, kojima je razveselila mališane, a često je skretala pogled s mobitela i provjeravala kako se njezin miljenik Domenic (6) slaže s Marijevim sinovima Josipom (8) i Jakovom (4). S nogometnim menadžerom, s kojim je u vezi od ljetos, nije imala puno vremena za razgovor.

- Nisu se približavali jedan drugome, a kamoli da bi izmjenjivali nježnosti ili se ljubili pred djecom - opisala je naša čitateljica. Sin Zdravka Mamića (57) prije osam mjeseci provodio se na paškoj plaži Zrće s pokćerkom ekonomista Ljube Jurčića (62). Tia je tad već potvrdila da se rastala od košarkaša Chrisa Warrena (36), zbog kojeg su ona i sin nekoliko godina živjeli na relaciji Teksas - Hrvatska.

Event menadžerica svidjela se Mariju, koji je krajem studenog prošle godine s tadašnjom suprugom Monikom (34) podnio zahtjev za razvod braka. Ljubavnu vezu krili su nekoliko mjeseci, no Tia se na svojoj društvenoj mreži uskoro pohvalila fotografijama na kojima je pozirala u Mamićevu zagrljaju.

- Blagoslovljena sam majka. Imam svoja dva princa i oni su gospodari mojega srca. To je meni sasvim dovoljno - rekla je Monika nakon razvoda od nogometnog menadžera.

lore_revija

Bivši supružnici, doznajemo, ostali su u korektnom odnosu, pa zajedno brinu o dječacima. Marijev otac često je hvalio bivšu televizijsku voditeljicu te joj laskao da je najbolja snaha. Tia je također ostala u prijateljskom odnosu s bivšim suprugom, pa njezin Domenic putuje u Teksas, gdje provodi vrijeme s ocem i bakom. Dječak će najesen krenuti u prvi razred, a njegovi roditelji, doznajemo, dogovorili su se da će ići u osnovnu školu u Zagrebu. Tiji oko odgoja sina pomaže tata Ljubo, a rekao je i da mu se dopada Tijin novi partner.

- Ima dobru zdravu krv, zdrav pogled na život. Mislim da je u redu - komentirao je Jurčić.