Obavijesti

Show

Komentari 64

Tihana Harapin se skinula u 70-oj u bikini: 'Linija za naslovnicu'

Tihana Harapin se skinula u 70-oj u bikini: 'Linija za naslovnicu'
4

Tihana je najprije i sama bila model, a kasnije je otkrila brojne poznate manekenke. Mnogi bi se složili kako i danas ima tijelo za modnu pistu. Pratitelji su joj poručili kako je sve zgodnija

VIDEO

Vlasnica modne agencije Talia Models Tihana Harapin Zalepugin (69) unatoč godinama i dalje izgleda kao djevojka s modne piste. Trenutačno je u Vrisniku na otoku Hvaru sa suprugom Sašom Zalepuginom (89), a za to ih mjesto vežu posebne uspomene. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tihana i Saša su nerazdvojni

Pokretanje videa...

00:14

- Hvar je za mene i Sašu 'naš otok' jer smo se tamo upoznali 1975. godine, dok sam ja radila kao manekenka, a on kao režiser. Tu smo se zapazili, a ljubav se dogodila 14 godina kasnije te smo se vjenčali 1992. godine - ispričala je Tihana za Gloriju.

U danima koji dolaze supružnici Zalepugin proslavit će svoje rođendane, a sljedeće godine imat će posebno slavlje. Saša će proslaviti 90. rođendan, a ona 70. rođendan.

'Zaljubili smo se na prvi pogled i spojili se godinama kasnije'
'Zaljubili smo se na prvi pogled i spojili se godinama kasnije'

Često se prisjeća njihovih prošlih dana pa je na društvenim mrežama objavila zajedničku fotografiju iz prošlosti. Tihana je pozirala u badiću, a uz to je priložila fotografiju kako sada izgleda u sličnom izdanju. Mnogi se slažu kako je i nakon puno godina uspjela zadržati zavidnu liniju.

Tihana je najprije i sama bila model, a kasnije je otkrila brojne poznate manekenke. Danas je ponosna na karijeru Valerije Šestić, Anite Dujić (35), Petre Friganović i Kristine Šalinović (30), za koju je odmah znala da će osvojiti svijet.

- U doba moje mladosti u Zagrebu su postojale dvije modne agencije, a tržište je bila cijela Jugoslavija. Od zarađenog novca kupila sam auto, svu tehniku za stan, putovala po svijetu i još stavljala na knjižicu. Kamera mi je uvijek bila jača strana pa sam snimila uistinu mnogo TV reklama i kataloga - rekla je Tihana jednom prilikom za Gloriju.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu