Obavijesti

Show

Komentari 16

Tina Vukov dobila je nagradu za najbolju modnu kombinaciju na Dori, publika očarana: 'Ima sve'

Tina Vukov dobila je nagradu za najbolju modnu kombinaciju na Dori, publika očarana: 'Ima sve'
2

Mnogi su izjavili kako je Tinina pjesma dosadna, ali da joj je haljina veličanstvena. Svidjela se gledateljima, žiriju i korisnicima društvenih mreža, stoga ni ne čudi što je odnijela titulu najbolje odjevene

VIDEO

Pjevačica Tina Vukov (33) nastupila je na Dori s pjesmom 'Hideout', no čini se da nitko nije pratio pjesmu, već njezinu elegantnu crnu haljinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gledatelji, ali i korisnici društvenih mreža, ostali su oduševljeni njezinom haljinom. Obasuli su je mnoštvom komplimenata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Tina ko neka emo mermaid. Lajky - napisala je jedna od tviterašica.

Neki od njih zadovoljni su i njezinim nastupom.

- Ala Tina Vukov ima sve. Haljina predobra, ona dva svećenika iza, jedino osvjetljenje prejako - zaključio je jedan od tviteraša.

Naglasili su da je vrlo glamurozna te je podržali.

- Tina Vukov nastavlja Doru 2022. sa kolekcijom sjajnih outfita - složio se treći.

Ima i onih koji smatraju da je pjesma dosadna, no da Tina izgleda vrlo atraktivno.

Podsjetimo, na sebi je imala crnu korzet haljinu sirena kroja u vidu rogova na vrhu dekoltea, a dizajnirao ju je Juraj Zigman. Za njezinu je frizuru bio zadužen Ivan Bošnjak, dok za šminku Maja Zezalo, piše portal eurosong. Izgleda je vrlo glamurozno kako i priliči jednom natjecanju, stoga ni ne čudi što je baš ona odnijela titulu najbolje odjevene natjecateljice. 

Looksy nagradu odnosno nagradu za najbolje odjevenu natjecateljicu, dodijelio joj je stručni žiri, urednici te čitatelji prethodno spomenutog portala. Tijekom cijele večeri prikupljali su i zbrajali glasove publike i žirija te u konačnici dobili rezultate.

Tina Vukov: 'Bilo mi je previše, morala sam otići sa scene...'
Tina Vukov: 'Bilo mi je previše, morala sam otići sa scene...'

Tina je pobjedu odnijela s 171 osvojenim bodom. Drugo mjesto pripalo je Miji Negovetić s 129 osvojenih bodova. Treće mjesto, pripalo je Marku Bošnjaku s osvojenih 122 boda. Četvrto mjesto, pripalo je Tiji s 86 bodova. Peto mjesto, Bernardi, s 83 boda. Šesto mjesto, pripalo je Jessi s 81 bodom. Sedmo, Miji Dimšić, s 70 bodova. Osmo, ToMi, s 57 bodova. Deveto, Elis Lovrić, s 53 boda. Deseto, Elli Orešković i Zdenki Kovačiček, s 51 bodom. Eric je s 47 bodova zauzeo 12. mjesto, Roko s 26 boda zauzeo 13. mjesto, dok Mila Elegović posljednje s 23 boda.

Kovačiček je četvrti put na Dori, Mia Negovetić treći, a nakon 10 godina se vraća i Tina Vukov
Kovačiček je četvrti put na Dori, Mia Negovetić treći, a nakon 10 godina se vraća i Tina Vukov

Stručni žiri ovako je komentirao natjecatelje.

 - Uz par iznimaka, očekivala sam puno više hrabrosti i kreativnosti kod izvodača i odabira stylinga ! Puno njih igralo je na sigurno, čak i previše casual za nastup ovakvog tipa. Međutim, stvarno je bilo zadovoljstvo biti dio ovog žirija i dati svoj doprinos u izboru - rekla je Matea Frajsberger, koja je očito očekivala više od izvođača.

Monika Lelas Halambek u tri je riječi opisala odjevne kombinacije i istaknula svoje favorite.

 - Čini se kako su izvođači ovogodišnje Dore išli na ‘manje je više’. Jednostavnost, minimalizam i crnina, tako bi opisala modne kombinacije s Dore, a koje možda i najbolje pristaju uz balade kojih je ove godine najviše. Neki su pokazali napredak (Eric) u odnosu na prošlu godinu, ali najljepše kreacije ove su večeri pokazale Mia Negovetić (raskošna crna duga haljina Katarine Mamić), Tina Vukov (sirena kroj crne korzet haljine s twistom u vidu rogova na vrhu dekoltea što je i očekivano od Zigmana). Goli torzo Marka Bošnjaka sa stajlingom Klisaba i Ane Nikačević također je iskorak u modnom smislu. Pamtljiva Tija u haljini Igora Djuge i potpuna promjena stila Mije Dimšić koju su Elfsi zamislili u crnoj kombinaciji. Istaknula bih još i električno plavi kaput legendarne Zdenka Kovačiček - prokomentirala je urednica Hrvatskog radija.

 - Svaka čast na svačijem trudu. Bilo je jako teško odlučiti tko je zaslužio nagradu Looksy, ali moj najveći glas ide za Zigmanovu haljinu zbog dramatike, ozbiljne konstrukcije i priče koju Zigman prenosi na svoj prepoznatljiv način - otkrio je Stefan Orlić aludirajući na odjevnu kombinaciju Tine Vukov

Ivan Alduk otkrio je što misli o pjesmama, a osobito je pohvalio odjevnu kombinaciju dobitnice Looksyja.

 - Moram priznati da me HRT ugodno iznenadio prijenosom, organizacijom i produkijom nastupa. Generalno nisam zadobovoljan predstavljenim pjesmama jer su preslične i mislim da možda nisu najbolji materijal za Torino. U vizualnom pogledu smo vidjeli miks modnih pokušaja gdje se odjeća nije nimalo slagala s pjesmom i vibrom nastupa te nekoliko divnih izdanja. Tina Vukov u totalno netipičnoj opravi za baladu je izgledala apsolutno predivno i svjetski kao i mlađahni Marko u oversized odjelu. Osobno ga nisam zamislio u tom izdanju, ali podzdravljam novu energiju i estetiku. Elis Lovrić je imala izuzetno moćan nastup i energiju te je vizualno izgledala besprijekorno iako odjeću nismo ni vidjeli - prokometnirao je modni dizajner.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...