Obavijesti

Show

Komentari 119

Tko bi rekao da nisu u braku? Tanja i Goran skupa u Parizu

Tko bi rekao da nisu u braku? Tanja i Goran skupa u Parizu
3

Tatjana i Goran Ivanišević vodili su djecu na mečeve na Roland Garrosu, a i nakon rastanka prošle godine tulumare zajedno. Ostali su u iznimno dobrim odnosima

VIDEO

Prema fotografiji iz Pariza koju je Tatjana Dragović (36) objavila na društvenoj mreži, malo tko bi zaključio da više nije u braku s Goranom Ivaniševićem (41).

Zagrljeni bivši tenisač i manekenka slikali su se s kćeri Amber (11), sinom Emanuelom (6) i prijateljicom Fani Stipković (32) na jednom od pariških mostova. Ivaniševići su u Francuskoj zbog Roland Garrosa, na koji idu svake godine. Goran, Tatjana i djeca zajedno odlaze na teniske mečeve. Rastali su se lani i ostali u iznimno dobrim odnosima. Zajedno idu na sinove utakmice, a Tatjana je objavila i zajedničke fotografije iz noćnih izlazaka.

Goran je “branio” Tatjanu kad su mediji nakon njezina posjeta Americi pisali da je povećala grudi i opovrgavao napise. Manekenka je nakon razvoda s djecom ostala živjeti u njihovu prostranom stanu od 210 kvadrata u središtu Zagreba, a ima i 1,9 milijuna kuna vrijedne dionice Karlovačke banke u koju je Goran svojedobno uložio mnogo više. Ivaniševiću su ostale tvrtke u stečaju. Nakon kraja njihove ljubavi preselio se u stan Tatjanine sestre Ivone na Jarunu. Bivša manekenka na društvenim mrežama objavljuje romantične fotografije s manekenom Vlahom Arbulićem (24).

No nikad nije potvrdila da su u vezi iako se s mlađahnim Dubrovčaninom stalno pojavljuje u javnosti. U posljednje vrijeme objavljuje i fotografije zaobljenog trbuha, a na pitanja o trudnoći ne odgovara.

Zoran i Vanja su ispratili sina na maturalnu večer

U dobrim odnosima nakon rastave ostali su Zoran (42) i Vanja Mamić (42). Bivši supružnici ispratili su sina Brunu (18) na maturalnu večer u zagrebačkom hotelu. Kći Nina (19), koja studira u Milanu, nije mogla doći na bratovu maturalnu večer.

'Baš ste slatki, najbolji ste'

Nježnu obiteljsku fotografiju bivših supružnika s djecom i prijateljicom Fani u Parizu Tatjani su prijatelji na društvenoj mreži popratili pozitivnim komentarima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin