Obavijesti

Show

Komentari 16

Tko ide u veliko finale showa - 'kraljice kuhoboja' ili favoriti?

Tko ide u veliko finale showa - 'kraljice kuhoboja' ili favoriti?
4

Andrea i Barbara te Nikolina i Otto sav će stres i paniku ostaviti pred ulazom na 321-trg jer u polufinalnom duelu kuhaju prema receptima koje su sami odabrali

VIDEO

S obzirom da su nakon tri dana kulinarskog turnira imali jednak broj bodova, večeras će se Nikolina i Otto te Andrea i Barbara boriti za jedno prazno mjesto u finalu šeste sezone showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Bez bodova: 'Vjeko i Davorka su u nezavidnom položaju...'
Bez bodova: 'Vjeko i Davorka su u nezavidnom položaju...'

Iako za pripremu jelovnika od pet sljedova imaju samo 120 minuta vremena, polufinalni duelisti doimat će se vrlo opušteno dok kuhaju na 321-trgu. Andrea i Barbara te Nikolina i Otto sav će stres i paniku ostaviti pred ulazom jer u polufinalnom duelu kuhaju prema receptima koje su sami odabrali.

- Pet sljedova, četiri člana žirija, jako puno ocjena… Bit će gusto - kaže Tomislav Špiček koji od kandidata traži da pripaze na izgled i količinu namirnica na tanjurima koje donose na kušanje, dok ih Ivan Pažanin savjetuje da tijekom dva sata kuhanja budu smireni, staloženi, pokažu svoj maksimum i sve što su tijekom posljednja tri mjeseca naučili.

- Svi koji su došli do ove faze natjecanja su to i zaslužili. Nikolina i Otto su od početka djelovali kao da će u ovom showu ići do kraja, dok su Barbara i Andrea, po mom mišljenju, najviše napredovale u ovom showu. Definitivno su došle s inferiornim znanjem, a sad su već na korak finalu zahvaljujući poprilično dobrim jelima te su naučile raditi pod stresom jer su prošle kroz najviše eliminacijskih izazova, tako da imaju neku prednost pred Nikolinom i Ottom - otkriva Mate Janković, dok drugi članovi žirija tvrde da su „kraljice kuhoboja“ u nezavidnom položaju jer kuhaju protiv favorita koji su za ovaj duel odabrali zahtjevniji jelovnik, baš kako im i priliči.

Ružica i Barica idu u finale, a Davorka i Vjeko odlaze kući
Ružica i Barica idu u finale, a Davorka i Vjeko odlaze kući

Hladno predjelo, juha, toplo predjelo, glavno jelo s prilogom i desert – sve će to žiri kušati u polufinalnom kuhoboju. Onaj par koji je odabrao, ali i skuhao, ukusniji, inovativniji i zanimljiviji jelovnik, odlazi u finale gdje ih čekaju Ružica i Barica.

Ne propustite pogledati dvoboj polufinalista kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', večeras u 22:55 na RTL-u.

VIDI OVO: 10 mitova o seksu u koje moraš prestati vjerovati

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin