Show

Komentari 14

Tko je Kaja koju navodno ljubi Vrsaljko? Skinula se za Playboy, plesala, a danas je poduzetnica

Tko je Kaja koju navodno ljubi Vrsaljko? Skinula se za Playboy, plesala, a danas je poduzetnica

Kaja Vidmar je uspješna manekenka i dizajnerica, a osim brojnih naslovnica modnih časopisa koje je krasila, sudjelovala je i u slovenskoj inačici 'Plesa sa zvijezdama' te glumila u glazbenim spotovima

Kaja Vidmar (26) navodno je osvojila srce našeg nogometaša Šime Vrsaljka (30), saznaje RTL, nakon što su se on i njegova supruga Matea odlučili rastati. Kaja trenutačno živi u Madridu, gdje i gradi svoju karijeru, a ubrzo će roditi djevojčicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Poduzetnica je i bivša Playboyeva zečica, a brojne je obožavatelje tog magazina počastila golim fotografijama, pozirajući između ostalog i na konju. Za slavni časopis skinula se do kraja.

Osim Playboyeve naslovnice, Vidmar je pozirala i na Cosmopolitanu, a u Sloveniji se proslavila nakon sudjelovanja u inačici showa 'Ples sa zvijezdama' te u nekoliko glazbenih spotova.

Na Instagramu je prati 36 tisuća pratitelja, a u opisu njezinog profila može se pronaći i link na profil njezinog brenda 'Clue'.

Kaja dizajnira kožne odjevne predmete i nakit, a Clue je pokrenula prije nešto više od godinu dana. Na profilu se mogu vidjeti korzeti, torbe i prstenje, a uz kožu Kaja koristi i traper.

Kako piše u opisu profila, web stranica brenda još je u izradi. Odnedavno je poduzetnica, a uskoro će Kaja postati i majka. Iako nije otkrila tko je otac njezinog djeteta, za njega ima samo najljepše riječi.

- On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima - najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu - rekla je za slovenski portal 24ur.

 

Najčitaniji članci