Obavijesti

Show

Komentari 36

Tko je srpska žena skandal koja brani Acu Vučića, svađa se sa Severinom i ljetuje s Todorićima

Tko je srpska žena skandal koja brani Acu Vučića, svađa se sa Severinom i ljetuje s Todorićima
5

Voditeljica je 2018. godine u svojoj emisiji s gostima komentirala Severinine eksplicitne fotografije, što joj je pjevačica jako zamjerila. Nije tajna ni da se Jovana i njezin suprug, pjevač Željko, druže s Todorićima

VIDEO

Supruga pjevača Željka Joksimovića (49), voditeljica Jovana Joksimović (40) glavna je tema na društvenim mrežama zbog jučerašnjeg sukoba s liderom pokreta Oslobođenja, Mlađanom Đorđevićem (59) u jutarnjem programu televizije K1, koja je u vlasništvu njezina supruga.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Jovana je prigovorila Đorđeviću jer je počeo govoriti o aktualnom predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću (52), a nakon toga se počela svađati s njim te je na kraju i prekinula emisiju jer joj se nije svidjelo njegovo mišljenje.

Voditeljica je otprije već poznata po svojim gafovima na televiziji, a prije nego što je upoznala sadašnjeg supruga Željka, s kojim ima troje djece, bila je pet godina u vezi s bivšim direktorom BK televizije, Aleksandrom Zeremskim.

Jovana je u Srbiji vodila Jutarnji program u paru s kolegom i kumom Srđanom Predojevićem, prvo na državnoj televiziji RTS, zatim na Pinku i konačno na Prvoj, po čemu je postala i poznata u javnosti.

Kada su Jovana i Srđan naglo otišli s Prve, srpski Informer tada je pisao da su oboje 'terorizirali' suradnike na Prvoj. Navodi se da su nekoliko puta prijavljeni upravi televizije za mobing, ponajprije za vrijeđanje, psovanje i omalovažavanje kolega.

- Postavili su se kao da su iznad drugih zaposlenih, bili su nadobudni i arogantni. Ponašali su se u stilu velikih zvijezda i za njih su vrijedila posebna pravila. Ne samo da su imali najbolje uvjete za rad i plaće od 10 tisuća eura, već su ih svi morali slušati. Ako se netko ne bi složio s njihovim mišljenjem, odmah bi mu održali 'bukvicu'! - rekao je bivši kolega Jovane i Srđana za srpske mediji i dodao da je protiv njih napisano više od 10 žalbi, a najviše na Srđana.

- Jovana je, čim je kročila na Prvu, napravila dramu što u prostoriji za šminku ne postoji umivaonik za pranje kose. Toliko je vikala i histerizirala da su joj morali ispuniti taj zahtjev u rekordnom roku. Bila je neugodna i prema šminkericama. Jednu je čak nazvala kravom. Ako joj se ne bi svidjelo kako su je 'sredile', odmah bi se posvađala s njima. Voditelji i kumovi imali su 'pik' i na ljude koji su bili zaduženi za njihov stajling. Tražili su samo najbolje i najskuplje stvari. Događalo se da Srđan namjerno uništi neku stvar ako mu se ne sviđa, samo da bi se kupila nova - tvrdi jedan njihov bivši suradnik.

Severina u BiH morala skinuti trenirku 'spornih' boja zbog političara, pljušte komentari
Severina u BiH morala skinuti trenirku 'spornih' boja zbog političara, pljušte komentari

Nakon otkaza na Prvoj, Jovana se oglasila putem društvenih mreža i zahvalila se kolegama na suradnji.

- Uvjereni smo da ovdje postoje i pravo i pravda i učinit ćemo sve da ih nađemo i dobijemo. A na Instagramu ćemo od sada objavljivati samo naše fotografije. Mi se nemamo zašto sramiti. Hvala, veliki pozdrav svim kolegama i prijateljima. P.S. Mislim da nikako ne bi bilo fer da sve ovo završim i bez one osnovne zahvalnosti timu s kojim smo godinama radili Jutro. To je bila i njihova emisija koliko i naša i dugujemo im više nego što mogu reći. Hvala vam, dragi moji - poručila je tada Jovana.

VIDEO U emisiji je napao Vučića, voditeljica poludjela: Ajde, bre! Reklame. Napolje, van iz studija
VIDEO U emisiji je napao Vučića, voditeljica poludjela: Ajde, bre! Reklame. Napolje, van iz studija

I naša pjevačica Severina (49) imala je neugodno iskustvo s voditeljicom, iako tada u razgovoru nije navela da se radi o Jovani, sve je upućivalo da misli upravo na nju.

Dubrovnik: Poznati na otvorenju izložbe Dimitrija Popovića i Marka Vrdoljaka "One su ovdje"

- Imala sam neugodnosti s vašom televizijom. Voditeljica je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakirane s mog mobitela. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njezina muža, koji pjeva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutro na televiziji. To je bilo strašno -  rekla je Severina.

Jovana je 2018. godine u svojoj emisiji s gostima komentirala Severinine eksplicitne fotografije, a nije tajna ni to da se bračni par Joksimović druži s Todorićima. Iva Todorić (46) ne propušta koncerte Željka Joksimovića, a s njegovom suprugom Jovanom je u kumskim odnosima, piše Gloria. Posljednji put je na koncertu glazbenika bila u zagrebačkoj Areni 2019. godine. Tad su ona i Jovana dijelile zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Iva je bila i gost na proslavi vjenčanja Željka i Jovane 2014. godine, a zajedno ljetuju na Ivinoj jahti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin