Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
66 komentara

Tom Brady povukao kćer (7) s opasne litice pa uzrujao fanove

Brady je uzeo kćer za ruku i nagovorio je da s njim skoči sa slapa, a ova je 'avantura' uznemirila njihovo društvo i obožavatelje na društvenim mrežama

Foto: Instagram
66 komentara

Američki nogometaš Tom Brady (41) ljeto provodi s obitelji na obalama Kostarike. 

Na svom profilu društvene mreže objavio je video koji je obožavatelje zabrinuo i potaknuo raspravu o roditeljskoj odgovornosti. Razlog tome je taj što je sa sedmogodišnjom kćeri Vivian skočio s opasne litice. Naime, Brady je uzeo kćer za ruku i nagovorio je da s njim skoči sa slapa, a ova je 'avantura' uznemirila njihovo društvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ako će Vivi jednog dana biti olimpijska prvakinja, to sigurno neće biti u sinkroniziranom plivanju. Ali, od tate uvijek ima desetku - napisao je Brady u opis fotografije.

NFL: Super Bowl LI-New England Patriots vs Atlanta Falcons ZAR JE MOGUĆE? Tom Brady će dati autogram, ali naplatit će vam 8400 kuna

Obožavatelji su odmah krenuli s komentarima kojima pokazuju da su šokirani ovom 'avanturom'. 

- Oprosti, ali nikada ne bih dopustila djetetu da ovo napravi - samo je jedan od komentara, a ima i onih koji su zabrinuti za Bradyja, jer nova sezona američkog nogometa uskoro počinje, a on, čini se, ne mari za opasnost od ozljeda.

Foto: Instagram

Brady jedan je od najboljih nogometaša svijeta, a mnogi ga nazivaju 'najvećim'. Naime, samo on ima šest naslova, sam je na vrhu najuspješnijih quarterbackova u povijesti NFL-a, iza njega su samo Joe Montana (63) i Terry Bradshaw (70) s četiri naslova.

Super Bowl LIII - New England Patriots v Los Angeles Rams | Autor: KEVIN LAMARQUE Foto: KEVIN LAMARQUE

Tom Brady jedini je koji je devet puta igrao u finalu Super Bowla, u Atlantu je već došao kao rekorder po osvojenim jardima dodavanjima, ukupnom broju dodavanja, ukupnom broju uspješnih dodavanja, a sada je samo povećao razliku u odnosu na ostale na toj listi.

NFL: Super Bowl LIII-New England Patriots vs Los Angeles Rams | Autor: Mark J. Rebilas Foto: Mark J. Rebilas

Nije to bila njegova utakmica za pamćenje, bio je to Super Bowl s najmanje poena u povijesti, ali Brady je odigrao svoje kad je trebalo, kad se utakmica lomila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message