Show

Komentari 28

Seksi Tom Cruise opet 'jaše': Na setu pokazao da nije ostario

Seksi Tom Cruise opet 'jaše': Na setu pokazao da nije ostario

Nastavit ćemo u tonu prvog dijela filma. Avijatičari se vraćaju i potreba za brzinom. Imat ćemo brze strojeve. Bit će to natjecateljski film, rekao je svojedobno glumac koji u privatnom životu obožava motore i avione

Tom Cruise (56) snimio je filmski hit 'Top Gun' prije 32 godine, a trenutačno snima nastavak u San Diegu koji se naziva 'Top Gun: Maverick' upravo zbog njegovog lika. Glumac na setu izgleda kao da nije nimalo ostario dok odrađuje scene na motoru noseći pilotsku jaknu i sunčane naočale koji su glavna obilježja pilota Mavericka. 

Nastavak je trebao biti snimljen prije nekoliko godina, no redatelj originala Tony Scott je preminuo 2012. Cruise, koji i u privatnom životu obožava adrenalin te vozi motor i upravlja avionom, uživao je u vožnji na snimanju filma. 'Top Gun: Maverick' bi trebao izaći u lipnju 2020. 

- Nastavit ćemo u tonu prvog dijela filma. Avijatičari se vraćaju i potreba za brzinom. Imat ćemo brze strojeve. Bit će to natjecateljski film - rekao je u glumac u intervjuu prošle godine za američku televiziju Access. Dodao je kako mu se jako svidio prvi film, a sada će biti napretka za Mavericka. Objasnio je i naziv nastavka. 

- Nisam htio da samo dodamo broj dva na 'Top Gun'. Ne trebate broj - istaknuo je Cruise smijući se. Glumac nije htio odati previše detalja o radnji, no rekao je kako će biti mlažnjaka i nosača zrakoplova. Cruise sam producira nastavak s Jerryjem Bruckheimerom (74) i Davidom Ellisonom (35) iz produkcijske kompanije Skydance. Glazbu radi njemački skladatelj Harold Faltermeyer (65) s kojim je glumac surađivao i na prvom nastavku. 

- Radnja će se događati u sadašnjosti i uprizorit ćemo napredak ratnih zrakoplova - rekao je Ellison. Cruisea je uloga pilota u 'Top Gunu' proslavila diljem svijeta, a u filmu je 'osvojio' Charlie, instruktoricu zrakoplovne vožnje koju je utjelovila Kelly McGillis (61).

U prvom dijelu su glumili i Val Kilmer (58), Anthony Edwards (56) poznat po seriji 'Hitna služba' te Tom Skerritt (84). 'Top Gun' je 1986. bio veliki hit, imao je budžet od 15 milijuna dolara (oko 96 milijuna kuna), a zaradio je preko 356 milijuna dolara (oko dvije milijarde kuna). 

 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Najčitaniji članci