Obavijesti

Show

Komentari 9

Tom Cruise 'ubrao' je Zlatnu Malinu za najgoreg glumca

Tom Cruise 'ubrao' je Zlatnu Malinu za najgoreg glumca
3

Cruise je 2017. propao u kinima, a kritika je prezirala njegove filmove. Sama 'Mumija', koja je trebala pokrenuti cijelu novu franšizu, je jedva povratila uložen novac

VIDEO

Jedan od boljih glumaca današnjice, Tom Cruise, 2017. godine ipak se nije proslavio. Njegovi filmovi 'Mumija i 'American Made' nisu osobito dobro prošli kod publike, a niti kritika im nije baš bila sklona.

Ili da to malo bolje kažemo, Cruise je propao u kinima, a kritika je prezirala njegove filmove. Sama 'Mumija', koja je trebala pokrenuti cijelu novu franšizu, je dobrim dijelom zbog Cruiseove loše glume u foršpanima (a i katastrofalnog scenarija) jedva povratila uložen novac. Stoga nije nimalo iznenađujuće da je ove godine Zlatnu Malinu za najgoreg glumca osvojio upravo Cruise (ove godine se vraća u 'Nemogućoj misiji 6', za koju očekujemo kako će biti odlična).

Dodjela 'Zlatnih Malina' odvija se tradicionalno prije dodjele Oscara te se dodjeljuje za najgora ostvarenja u prethodnoj godini. Ove godine Cruise je osvojio nagradu za najgoreg glumca, dok nagradu za najgoru glumicu odnio glumac Tyler Perry za svoj film 'Boo! 2: A Madea Halloween' (za film o preodijevanju u žensku odjeću. Ha...haha...).

'Pedeset nijansi slobodniji' otišao je kući s čak tri nagrade. U rukama su mu ostale nagrade za najgori nastavak ili preradu kao i za najgoru sporednu glumicu, Kim Basinger. Mel Gibson također nije ostao kratkih rukava. Glumac je kući odnio nagradu za najgoreg sporednog glumca u filmu 'Tatica se vratio kući za Božić'.

Osveta bivše zaposlenice bit će istinski nevjerojatno pakosna
Osveta bivše zaposlenice bit će istinski nevjerojatno pakosna

No sve to blijedi jednom kad se pogleda tko je pokorio ovogodišnju dodjelu. U pitanju je 'Emoji Movie', film o animiranim ikonama iz mobitela. Ne samo da je taj film dobio nagradu za najgori film godine već je uzeo i nimalo priželjkivane nagrade za najgoreg redatelja te najgori scenarij. Tomu valja dodati i posebnu nagradu za najgori filmski par 'za bilo koja dva emojija na ekranu'.

Film je toliko loš da na stranici IMDb ima jedva ocjenu 3 od 10, dok na kritičarskoj stranici Rotten Tomatoes film drži jadnih 9% od 100.

Koji prošlogodišnji film je vama bio najgori?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode